Uteritt och jobb på banan

Idag red Petra Esco igen! Petra är alltså Escos ägare men hon har inte ridit honom på 6 månader då hon varit gravid och för ett tag sedan fick en liten ficka. Nu börjar hon sakta men säkert pussla ihop vardagen igen och idag red vi ut tillsammans.
 
Danny småhärjade lite då han inte ridits ut på ett tag och gjorde något "kast" och höll på att hoppa rakt in i Esco, men överlag var han lugn. Efter lite skitt gick vi in på stora hoppbanan och travade och galopperade lite. Danny kändes jättetrevlig och framförallt var han helt avspänd. Helt otroligt hur lugn han har blivit på den banan, innan hade jag verkligen noll kontroll på honom där. Vi kunde rida galoppfattningar och tempoväxlingar. Försökte smyga in några byten då han har gärna bytt när man byter till förvänd där ute - men inte idag. Visserligen kul att han kunde gå så stadig förvänd idag haha! Men meningen var ju att han skulle byta galopp istället..
 
Nu ska jag åka mot jobbet, har riktigt glidarpass 16-21 idag, skönt! Har försökt ladda upp filmen från i helgen på videofyme men det har strulat hela dagen. Hoppas att det ska lösa sig under kvällen!
 
Älskar denna bilden på E..
 
 

När kommer inlägget om Klas? :)




Kom ihåg mig?