Världens bästa häst

...Äger jag! Idag var det som sagt träning för Marika igen vilket kändes jättebra eftersom det var så struligt på förra träningen (för två dagar sedan). Igår satte jag på honom en graman och red ordentligt i ridhuset vilket verkligen hade gjort resultat till idag.
 
Vi började med lite galopp och red lite tempoväxlingar samt samlade ner till piruettgaloppen som har blivit helt otroligt bra! Han har så himla lätt för det. Galopp, galopp, samla, han galopperar på stället hur lätt som helst. Duktiga duktiga Danny. Sedan tog vi lite förvänd och visst blev det några ofrivilliga byten men några kortsidor höll vi galoppen bra. Traven var också jättefin, vi red öppnor, skänkelvikningar, serpentinerna och tempoväxlingar. Någon mellantrav som blev suverän (han flög fram på diagonalen!). Sedan lekte vi lite med den samlade låtsaspassagen och efter det hade han kadensen kvar i traven och kändes jättespänstig. 
 
Under hela ridpasset var han perfekt i handen, trevligt på tygeln och massor av motor. Har vissa aningar om att Marika ska få rida på honom fler gånger.. det här blev ju kalas. Åhh så glad, världens bästa häst. 
 

filma frida, filma. både när du och marika rider. :) och hoppningen ;) !!!

Säger som Therese! Filma!! ;)




Kom ihåg mig?