Bättre idag!

Idag var det som sagt tävling igen - samma klass och tävlingsplats men en annan domare. Vi gjorde ungefär samma uppladdning som igår med ganska kort framridning inne i ridhuset och sedan ut på tävlingsbanan.

Idag hade jag honom dock lite lugnare och stämde av med halvhalter. Han är ju lite "springig" i takten normalt (rastypiskt) men vi försökte så gott vi kunde. Ett jättefint program med bra halter och betydligt lugnare skritt (jag prooo'ade på honom några gånger och då blev det bättre). 8:a på inridningen igen! Även 8:a på sista halten. Skolorna blev bättre idag men istället missade vi på skrittpiruetterna som blev betydligt sämre. Även enkla bytena fick travinslag men överlag väldigt jämnt utan några större missar! Jag hade en superkänsla och är jättenöjd.

Resultatet blev nästan 62% och vi hamnade första utanför placering. Sämsta platsen haha! Domare Ann-Catrine Karlsson skrev: "Elegant häst, bra bjudning. Önskar mer över rygg och med lugnare takt. Han gör mer särskilt i galopp" (vad det sista betyder har jag också klurat på ett tag).






Kom ihåg mig?