Danny-bus och Esco-lus

Dessa grabbar har varit duktiga idag! Esco har gått i ridhuset och trimmat program. Han var suverän - jag var lite sämre. Började två (!!) gånger med att rida fel det första jag gör, det vill säga genom att skippa travökningen och gå in i öppnan på en gång haha...

Aja, fick till programmet en gång i alla fall och det kändes jättebra. Han var mjuk, loss och sög riktigt trevligt på betten. Härligt! Imorgon får han ta Dannys träningstid för Marika och så får vi lite hjälp med det där programmet. För er som har missat ska Esco alltså tävla MSVC:2 både lördag och söndag i Ludvika.

Danny tog jag på lina. Kände redan när jag ledde honom från hagen att det kröp i fötterna på honom och då vill jag inte sitta i sadeln. Han har vilat ett par dagar nu efter helgen så det är inte mer än rätt att han är piggelur. Longerade honom ute på ridbanan och jag kan med handen på hjärtat säga att jag har aldrig sett en häst hoppa så höga språng i luften i hela mitt liv. Han såg ut som om han hoppade över osynliga 1.60 hinder på volt ungefär. Galning! Efter 10 minuter gick luften ur och han kom till sans. Lugn, spänstig och nöjd! Duktig kille.

Nu på kvällen åkte jag tillbaka till stallet och ryktade båda hästarna, oljade hovar och flätade ner Dannys man. Finmockade en sväng (som jag alltid gör) för att det ska bli lite lättare på morgonen.




Kom ihåg mig?