FRÅGESTUND!

Jobbar mellan 8-21 idag och har tyvärr inte hunnit tidsinställa några inlägg, därför kör vi nu en frågestund för att hålla bloggen levande så länge. Passa på att fråga allt ni funderat om på senaste tiden! AVSLUTAD!
 

Hej!
Vilka bloggar läser du?
Hur många plac har du?
Är det nått speciellt mål du har satt upp?

Varför går hästarna in kl 15-17? Herregud! Hästarna ska få vara ute på sommaren, vintern är ju en helt annan sak men hallå det är sommar! Skyll inte på regn för min häst går ute dag och natt!

Har Danny hingstnacke utav sen kastrering eller har han bara en himla fin välmusklad hals? :)

Hur hög är Spirit som du tränar, och hur lång är du?

det ser ut på alla bilder som att danny har vuxit jättemycket? hur hög är han nu?

Värmer du alltid upp hästen på samma sätt? Dvs. med ungefär samma övningar osv på ett sånt sätt att hästen känner igen sig? (ignorera föregående kommentar, råkade klicka på "skicka" innan jag skrivit klart..) Tack för en superbra blogg! :D

A

Hur är esco med tanke på att han är hingst? Rider själv en hingst som är väldigt väldigt snäll men still -fortfarande hingst vilket märkts rätt tydligt nu sista månaderna ;-)
När du köpte D ville du inte ha en över 170, varför?
När kommer inlägget om din förra svarta hingst? :D
Hur långt vill du komma med din ridning? Och vad vill du göra/jobba med när du blir "vuxen"


När kommer resten av åsiktsinläggen? Hur lång tid tar det för dig att fixa allt, inklusive ridning till en häst? Hur viktigt tycker du det är med rykt? Ryktar du varje dag och hur länge ungefär? Tycker det är så många som slarvar med det ;) Tack för en bra blogg!

Hur kommer det sig att du valt att ha dina fina hästar inackorderade på en ridskola? Måste vara svårt m spring i stallarna, smittorisk, uppbokat ridhus, dåliga hagar osv..

Hej! När du skriver om dina träningspass så skriver du ibland att du "satte tryck i hästarna", hur man för att sätta sådant tryck? :)

berätta mer om sadeln du beställde? varför valde du just childeric? varför svart och brun? vilka "extrasaker" är beställt på din sadel? (typ stoppnings av lillkåpan mm)

dom här damaskerna med ludd(från event eller protector) hur tvättar du dom? alltså i hur många grader typ?

Är Danny hästen med stort H? Dvs hästen du kommer att satsa på och förhoppningsvis ta dig till toppen med?:)

Är du någon gång rädd när du rider? Eller får spänningar eller låsningar? =)

vad tycker du om min blogg? (http://estherjarvling.blogg.se)
Super fin blogg du har! :D

Är det bestämt något hur länge du ska fortsätta med Esco? Funkar det bra att ha honom på falu ridklubb? :)

a

vad tror du om att köpa häst på annons? ex http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=623052
(inte aktuellt just idag, men ett ex) tror du man får "mer för pengarna" utomlands och transp. hit hästen eller ska man akta sig? berätta gärna om dina erfarenheter kring detta, är själv lite kluven

S

Vart vill du bo som "vuxen"? Bo kvar i Falun, annan svensk stad eller kanske utomlands? Vad har du för drömmar kring yrke och framtida liv??
Kram S

Vad är det värsta du vart med om i hästsammsnhäng och de värsta du sett i hästvärlden?

Åh nu missade jag frågestunden men du kanske kan svara på den här frågan ändå med tanke på Blogg.se's nya svarssystem ;). Hur fungerar det med veterinärbesiktning i dressyr för ponny och storhäst? Från vilka klasser ingår det och på vilken nivå? Såååhäär tacksam för svar! Kanonblogg dessutom, kram!




Kom ihåg mig?