Massor av stallfix

Har ägnat morgonen åt saker som kanske inte är så roligt, men väl så behövligt. Vi har tvättmaskin i stallet och idag har den verkligen fått jobba! Båda hästarna har fått offra lite täcken till maskinen denna morgon. Danny fick tvättat det tunna stalltäcket, 100-gramstäcket och ett regntäcke. Esco fick tvättat ett fleecetäcke och 100-gramstäcket. Är så mycket roligare att sätta på dom rena täcken..

Sedan tömde jag Dannys bädd i boxen. Han står på lite halvbädd då han rullar så mycket i boxen och spånet flyttas helt uppåt väggarna om det inte är lite fast i botten. Har fungerat jättebra men behöver tömmas då och då. Idag var det alltså dags och det är ganska tungt, men bra blev det. Sedan mockade jag åt Esco och så fick båda hästarna nytt spån - härligt.

Så var det även det vanliga stallfixet, fylla vatten, fylla kraffthinkar, packa höpåsar. Det tar sin tid att fixa allt åt två hästar - men gud så mycket enklare det är med Esco i samma stall som Danny!

Hästarnas boxar, bredvid varandra!


Använder du täcke i stallet på sommaren?

SVAR: Ja det gör jag! Vi har såpass öppet i stallet på sommrarna att jag har täcke på vid kallare väder (regn, blåst).

Haha, inte så svårt att gissa vem som behöver bli sysselsatt i boxen! ;D

SVAR TILL MARTINA: Haha!! Helt rätt. En viss bushäst kräver lite mer att pilla med i boxen än den andra haha... /www.fridahallgren.se




Kom ihåg mig?