Regn och åter regn

Vilken skitväder det har varit senaste dagarna! Och inte blev det bättre idag heller.. Regnet öser ner här, suck och stön.

Jag hoppas att det klarnar upp under eftermiddagen för planen är att Esco ska ut i skogen och ha det skönt, men inte så roligt om det ösregnar. Startlistor har kommit för helgen och jag tror att det blir ganska svårt med en domare som kanske inte (?) är till Escos fördel, men vi ska rida så absolut bra vi kan! Det är alltid ett litet lotteri att tävla med honom då inte alla faller pladask för hans onekligen udda look. I vilket fall ska det bli skitkul att komma ut och få se lite fina hästar på tävlingsbanorna! Wow-faktorn på lokala tävlingar är sällan jättehög haha..

Nu ska jag strax bege mig till stallet eftersom jag varit på möte på jobbet under förmiddagen. Den lilla vita ponnyn ska gå först och sedan får vi se vad det blir av dom andra två hästarna.
Ida

Tyvärr är det nog alltid ett lotteri vilken domare som dömer... En del faller för dagens ädla, ofta tyska eller holländska halvblodshästar, medan en del gillar de tyngre, mer rejäla halvbloden. De spanska hästarna är ju förvisso i en klass för sig, men de har ju sin tjusning de också. Favören kommer man aldrig ifrån, men man får göra ett så gott arbete man kan som ryttare, vilket du ju är inne på! Lycka till!

Puh! Nu har jag sträckläst hela din blogg! Hittade den igår via dressyrsnack och när jag såg att det var en mycket speciell bukefalist som länkades så föll jag pladask! Blev JÄTTE glad över att det dessutom visade sig att du skriver fantastiskt bra!

Det har verkligen varit super inspirerande att läsa om dig och häsatarna och jag ser verkligen, verkligen, fram mot att fortsätta följa er! Lycka till på tävlingen i helgen!! :)




Kom ihåg mig?