Spirit

Kände att jag bara var tvungen att föreviga denna lilla skönhet på bild innan han åker hem igen! Lite småroligt att jag faktiskt inte ser galet lång ut på en B-ponny haha..

Idag red jag på stora utebanan och satte lite tryck! Är så himla roligt att "leka lite" på så fina ponnyer som jag har haft turen att rida senaste åren. I höstas red jag ju dressyrschampionatet för 6-åriga ponnyer på Sir Lancelot (kat. D) och tog brons, så än så länge sitter ponnytakterna i!

Ni får även gärna slänga in en liten kommentar om ni tycker att det är kul med sådana här inlägg på andra hästar än grabbarna grus (Danny och Esco). Tänker att det är kul att ni får se lite mer blandad vardag, inte bara dom hästarna jag alltid rider. Men jag kanske är ute och cyklar så ni får gärna ge mig lite respons! Det finns fler bilder att visa i så fall :)



















Självklart kul att se annat också, och han är ju jättefin! :)

a

tycker det är roligt att se allt möjigt! Ju mer desto bättre! Men en fråga som jag verkligen skulle behöva svar på. Om någon månad ska jag, förhoppningsvis, ge mig ut på tävlingsbanorna för första gången. Men vad gör man med hästens bajs?? Alltså kanske en jättekonstig fråga, men tänker att hästen skiter i transporten på väg dit eller när man skrittar fram osv. haha sjuk fråga, men vad ska man göra när man inte vet :) kram, tycker du är helt toppen

Vilken liten läckerbit!!!

Men helt sjukt att du inte ser stor ut :) han bär upp sin ryttare fantastiskt verkligen...

Ljuvlig

Vilken liten drömponny, åh! Jag slutade rida för 15 år sedan med att jag avslutade

ryttarkarriären med en vinst i LA:2 med ridskoleponnyn jag tränade och tävlade (och älskade djupt) då. En oktoberdag 1997. Trodde jag hade slutat definiera mig som hästmänniska men när jag läser din blogg kommer längtan till hästarna tillbaka oerhört starkt. Du är väldigt duktig på det du gör Frida, det ser så harmoniskt ut när du rider, vare sig det är B-ponny med meriter eller lite gröna storhästen Danny. Den DÄR känslan i ett dressyrpass när allt stämmer saknar jag fortfarande efter 15 år utan hästarna. Och genom dina inlägg påminns jag om hur fantastiskt det känns. Tack vare dig tänker jag damma av mina gamla Cavallo från 90-talet och anmäla mig till ridlektioner igen. Tack för allt du delar med dig av här, sluta inte! Och varmt lycka till med fina Danny!



Jättekul att se även på andra hästar. Hur långt är du förresten? Tycker knappt du ser stor ut på honom haha ;)

Hej!

Verkligen superfin ridning av dig! Är verkligen roligt att följa din blogg varje dag!

Tänkte höra med dig, fårskinns gjorden som är på ponnyn vet du vad det är för märke? Jag letar så jag blir tokig, och det är precis en sådan jag vill köpa mig! :) Med vänlig hälsning, viktoria

Svara på mejl om du kan eller min blogg. Tack snälla!!

shit vilken liten tuffing! :D




Kom ihåg mig?