Tävling Ludvika

Jag är jättenöjd! Esco skötte sig kanonbra och gjorde ett fint program. Domaren var tyvärr en aning svårcharmad och Esco föll henne inte riktigt i smaken.

Regnet öste ner så jag red fram i ridhuset och där kändes han ganska bra. Lite seg i bakbenen och övergångarna blev inte lika bra som dom brukar. När jag gick ut strax innan start taggade han till och kändes mycket bättre! Inne på banan var han lite spänd för transporten som domaren satt i, men han gjorde inget mer än tryckte upp nacken lite.

Själva programmet gick bra! Han gjorde fina halter och var fin i handen. Lite stark i galoppen och blev lite gapig, men slog sig inte fri någon gång. Öppnorna och framförallt slutorna är dåliga och det vet vi redan, så där blev det 5:or och en 4:a med kofficient 2 (poängen räknas dubbel) och då dalade totaltprocenten lite. Även högergaloppen blev lite hastig och jag red lite för fort i allmänt vilket jag totalt sett fick nedrag på. I övrigt fick vi en 8:a och fyra 7:or vilket vi gläds åt. Bland annat på inridning och enkelt byte!

Poängen blev 58,44% och hamnade någonstans i mitten/nedre delen av resultatlistan. Jag håller med om mycket i protokollet - men inte allt. Hade gärna sett honom strax över 60% men tar till mig det som står i protokollet och laddar om för imorgon! Då är det samma program som ska ridas igen.

Domaren Christina Hahne skrev: "Mkt energi finns, vägarna i sig är OK. Det som fattas är lite lugn och avspändhet i arbetet, nu har han mest bråttom.. Arbeta på! :)"

Film kommer ikväll!!!



Men fin är han :) Lycka till imorrn.

Snygg! Vad är det för märke och modell på kandaret?




Kom ihåg mig?