Tips på bloggar del 1

Här kommer den första delen med länkar till andra hästbloggar. Vill du också bli länkad på www.fridahallgren.se?

--> Läs HÄR hur man gör! <--


1. http://ninafyrman.wordpress.com/
Min blogg handlar i första hand om mig och mina tre hästar men det är även mycket åsikts/tankeinlägg om allmäna ämnen och sånt jag läser och är med om. Vem jag är och vad jag har för hästar går att läsa på http://ninafyrman.wordpress.com/.

2. http://noblenatos.spotlife.se
Min blogg handlar om mig och min häst som nu är 4år gammal. Han är en egen uppfödning och jag har själv ridit in honom och fortsätter nu att utbilda honom, främst inom dressyr. Vi försöker nu att komma ut lite på tävlingsbanorna för att få lite rutin inför en hoppfull framtid som tävlingsekipage.

3. http://community.bloggplatsen.se
Min blogg handlar främst om mig och min underbara häst som jag har lagt ner min själ på i mer än 4 år och nu är delvis ägare på! Vi har tillsammans kämpat för att nå våra mål och trotsat fördomar med både framgångar och motgångar! Jag skriver också en hel del åsiktsinlägg och skriver ut min tankar! :)

4. http://www.kissmevandebonte.blogg.se
 Jossan och hennes mamma Therese har en blogg tillsammans som handlar om stalllivet och deras ponny Kiss Me Van De Bonte som är en maxad d- ponny och är 7 år. Josefine rider henne mest i dressyr då hon kan va het i hoppningen.Josefine s dröm är att tävla L:a med sin ponny.Josefine är bara 10 år men kämpar bra med sin stora d- ponny. Hennes mamma skriver också om andra vardagliga saker blandat med stalllivet. Kiss me är vårt lilla hjärta!

5. www.TeamGustafsson.blogg.se
Min blogg driver jag med en kompis pch vi båda skriver om våran utveckling tillsammans med våra ponnys.
Jag är fodervärd på ett haflingersto vid namnet Nike, som jag har utecklat till en tävlingsponny och tävlar för tillfället på LC-nivå. Men våran tid tillsammans på tävlingsbanan är nog över, och jag kommer fortsätta med en ny ponny. Och Nike är ändå 20 år, och är superfräsch och pigg, vi har haft många motgångar. Men även medgångar, som har gjort att vi är där vi är nu.





Kom ihåg mig?