Tips på bloggar del 2

Nu kommer den andra delen med länkar till hästbloggar! Vill du också bli länkad kan du läsa här hur man gör.

1. http://lindbergmarica.blogg.se/
På min blogg får du följa en fotogalen tjej som till hösten börjar sitt andra år på gymnasiet och där studerar jag hästhållning med inriktning Trav.Läs om allt från olika händelser i hästvärlden till stora bildbomber på bland annat Falu Ridklubbs olika ekipage och en massa annat roligt!

2. http://zandrai.blogg.se/
Jag är en föredetta modell bosatt i Sthlm med min parson russel, äger en fantastisk PRE som jag utövar dressyr med. Har även en unghäst som är under inridning. I bloggen får man ärligt och rakt följa mitt liv i med och motgångar som häst och hundägare. Välkomna!

3. http://dressageinfocus.blogg.se/
Min blogg handlar om mig och min två hästar, ett åringen Beatles och 17åringen Memphis Belle det är allt från tävling,träning till emellanåt min egen vardag :)

4. http://www.alicedressyr.wordpress.com
Jag som driver bloggen är en norrländsk dressyrryttare och tävlar mitt sista år som junior. Detta kommer jag göra tillsammans med min "nya" storhäst Verone. Tränar på MSV nivå just nu och målet är att succesivt klättra upp till de högre klasserna inom tävlandet också. Men på vägen dit måste Verone först stärka sig för att kunna gå alla de svårare rörelserna klockrent och även lära sig tävlingens alla rutiner och regler. Följ våra fram- och motgångar på vägen dit!

5. http://leksandsryttarna.blogg.se/
Jag och min kompis driver bloggen Leksandsryttarna tillsammans. Jag (Ulrika) har två tävlingshästar varav den ena går 1.30 hoppning (med dressyrhingsten Saigon som pappa!) och den andra är en unghäst jag lånar och utbildar. Har även två ponnyer. Min kompis (Christine) har en ponny som hon tävlar både hoppning, dressyr och lite fälttävlan med. Bloggen innehåller alltså lite av allt! Många filmer från både träning och tävlingar, härliga bilder och förhoppningsvis också bra och läsvärda texter!

6. http://linanergaard.blogg.se/
Bloggen handlar om mig, Lina Nergaard med min dressyrponny Casper. Lägger upp mycket bilder och skriver om dagen mm.

7. www.perfektridningg.blogg.se
Min blogg handlar om hästar jag rider speciellt min varmblod valack 17 år och renrasig ridtravare!
Ni får också läsa om min åsikter och vad jag tkr om si och så! Mitt privat liv skolan hiss och diss massa bra ridövningar och frågor och svar från proffs!

Haha, saknar en gilla knapp? :)




Kom ihåg mig?