Totilas facebooksida

Ni har väl inte missat att Totilas nu har fått både en egen hemsida och en facebooksida. På facebook läggs det upp bilder från vardag och tävlingar och "Toto" har till och med skrivit en egen statusuppdatering ;)

Såhär skrev Toto;

"Hallo liebe Fans,

das war ein aufregender Tag bei den Deutschen Meisterschaften in Balve. Wir haben uns mit Platz Eins und einem neuen Meisterschafts-Rekord im Grand Prix de Dressage für den Special am morgigen Samstag qualifiziert. Matthias und ich werden um 12.54 Uhr ins Viereck einreiten. Der WDR überträgt übrigens zwischen 15.15 Uhr und 17.20 Uhr aus Balve! Ich freue mich, wenn Ihr uns die Daumen drückt. Wir haben uns übrigens über den tollen Zuspruch hier schon sehr gefreut. DANKE!

Euer Toto"

Vilket betyder ungefär (haha tveksam översättning...);

"Hej fans! Det var en spännande dag på tyska mästerskapen i Balve. Sen står någonting om att resultaten som jag ej kan tyda haha... och fortsättningen är att sändningar från WDR kommer att gå från kl. 15.15 till 17.20 från Balve. Vi är glada att ni trycker "tummen upp" för oss och är nöjda över det stora stödet! Tack!

Er Toto"



Vad roligt, det har jag faktiskt missat ;)

Vad jag förstår (som inte har läst ett ord tyska haha) så står det väl att de har fått en första plats och ett nytt världsrekord i Grand Prix och så något om att de kvalat... Läser man ett par gånger så går det att klura ut, rätt kul faktiskt!

Inte världsrekord, men väl mästerskapsrekord.

Nytt mästerskapsrekord i GP special, vann och kvalificerade till dagens final med starttid xxx...

:)




Kom ihåg mig?