Träning för Marika + Esco och Spirit

Red som sagt för Marika idag på Danny och det gick helt OK! Lite för lite tryck men vi introducerade lite nya saker och då är det svårt att få allt på samma gång.Idag var det dags för skrittpiruetter - mycket konstigt tyckte Danny. Blev dock riktigt bra på slutet när han förstod vad vi var ute efter. Även galoppslutorna checkades - helt OK! Bättre åt höger än åt vänster.. Överlag kändes han som sagt helt okej, men lite för lite tryck.
 
Därefter longerade jag Esco - jättefin! Han fick jobba på ordentligt på utebanan. En liten paus och så dags för sista hästen, Spirit, Den lilla ponnyn var trulig idag! Han kändes inte helt med på noterna och var lite tjurig. Mot slutet jättefin.
 
Det var alla hästarna som fått jobba på ett eller annat sätt idag. Är ganska skönt att bryta av med någon av dom som gör annat än ridning för det blir ett evigt på- och av sadlande annars. Imorgon ska Danny ridas ut, Escos joggas på bana/ridhus och hur Spirit fortsätter vi nog på jobbet från idag - alltså på ridbanan.
 
 



Kom ihåg mig?