Underbara Childeric Carro

Är så lättad!! Satt och svarade på alla frågor i frågestunden och så kom en fråga typ "vilka extragrejer är beställt till din childeric" och jag blev lite kluven och letade upp fakturan. Visste ju ungefär vad jag hade beställt för specialgrejer men ville dubbelkolla.
 
Så står det "Paddning av kåpa" och jag blev lite förskräckt. Vad var det för paddning, är min lillkåpa stoppad, är vanliga kåporna stoppade osv.. ?! Ångesten var ett faktum, tänk om det blivit fel! Klockan halv 12 på natten hade jag panik och slängde iväg ett sms till Carro som måttat sadeln. Tusen frågor.
 
Fick svar direkt, mitt i natten. Hon skrev precis vad som var stoppat, vilka specialgrejer som beställts och allt där till. Allting var givetvis rätt! Dog lite av lättnad och kunde sova gott därefter. Vilken service, helt otroligt. Carro svarar alltid snabbt i telefon, svarar alltid på sms (uppenbarligen också mitt i natten haha!) har ett enormt tålamod även med oss jobbiga sadelångest-människor. Och det finns nog ingen som förklarar så bra som henne! Vilket förtroende hon ger, är så otroligt nöjd över hennes bemötande när hon kom och måttade Childericen.
 
Ska ni också beställa en sadel så rekomenderar jag henne 100 gånger om. Helt fantastisk. Hon får dagens superhiss!
 
 
N

Jag ska också måtta en childeric :) Tror att det är carro som ska höra av sig till mig :) Längtar!

Är du inte orolig att han kommer att växa ur din fina sadel när han är så pass ung? Jag vill också ha en Childeric men kommer att vänta lite så att han får bygga på sig lite innan den ska köpas, fast min kille är visserligen bara 5 år. :)

Hej!ska. Beställa en Childeric sadel men har bara Ellens kontaktuppg. Inte Carros kan du skicka dom till mig alltså telefoner . Tack




Kom ihåg mig?