Utvärdering tävlingsplats: Borlänge RK/Vassbo ridbana

Borlänge RK hade en tävling i samarbete med Rommeheds stallklubb om jag förstod det hela rätt. Tävlingarna var belägna på en ridbana, mitt ute i skogen. Inga byggnader fanns förrutom en liten kiosk i ett skjul haha!

Parkering: Liten och belägen på en äng. Dock låg parkeringen precis intill ridbanan som tävlingarna var på vilket var ett stort plus för sånna som behöver vara nära hästarna när dom står i transporten (typ jag när vi åker med Danny).

Framridning: Framridning, collectingring OCH tävlingsbana var samma ridbana. Och nej, det var ingen stor ridbana haha.. Så det var ganska trångt på framridningen och collectingring. Ridbanan var inte vattnad och det var riktigt dammigt när solen lyste på. Dock trevligt underlag i övrigt.

Tävlingsbana: Helt OK! Inte så bra dressyrstaket som knappt syntes.

Hederspriser: Nu får jag äntligen ösa på beröm!!! Vilka fantastiska hederspriser för lokal nivå. När dom läste upp sponsorerna i högtalarna var listan lååång. Jag fick rosett, plakett, DVD "Utvecklas som ryttare", två stora badlakan, spa-kit till ansiktet (ansikskräm, nattkräm, läppbalsam, ansiktsmask) läppglans och en förpackning knäckebröd till hästen.

Cafeteria: Var som sagt belägen i ett litet skjul men det fanns mycket hembakat fika!

Övrigt: Alla fick en festis och morot till hästen efter genomförd ritt! Det är väl för underbart.

Sammanfattat: Världens gulligaste lilla tävlingsplats! Arrangörerna gjorde verkligen det bästa dom kunde med en ridbana mitt ute i skogen. Suveräna priser, snabba resultat och en grymt trevlig stämning. Ett stort plus i kanten för en bra speaker som presenterade alla hästar med härstamning och ålder.

Visst är ddet kul med "bonnatävlingar"! Verkar ofta som de har extra bra hederspriser och lite extra omtanke.

Tack för ditt trevliga omdöme av tävlingen i Vassbo. Det värmer BRK och Rommeheds ridklubb.



Hälsning från en av funktionärerna




Kom ihåg mig?