Världens bästa

Eftersom många önskade film på Danny piffade vi till honom igår, lindade på vitt och knoppade manen. Dock inget stor jobb eftersom han bara har 5 stycken knoppar haha...
 
Jag hoppas att ni alla kikar på denna film för det är som sagt en stor utveckling! Vi visar travslutor, öppnor, lite piruettförberedande arbete i galoppen, galoppslutor och mitt i allt smyger vi in ett galoppombyte.
 
Vad tycker ni, visst har han blivit en ganska tjusig pålle?!
 

Fina killen!! Det har blivit skillnad på honom ;) Blir ridsugen när jag ser er så hoppas regnet lättar framåt kvällen...

Ni är så fina Frida! Ser ut som om ni två kommer kunna gå långt ihop! :)

Han är så sjukt snygg och du får det att se så himla lätt ut. Shit vad ridsugen jag blev nu, haha!

sjukt snygg! vad stadig och trevlig han har blivit :) kommer ihåg när du la upp första filmerna, vinglig och unghästig :D

sjukt snygg :D

Hej, ser brA ut Frida han har fått mer bärighet! Kul att se vilka framsteg ni har gjort på kort tid :) lycka till!

Han har blivit kanonfin! Det är så roligt att följa bloggar där man ser att det verkligen går framåt :)

Fint men tycker nog du behöver öva på din sits, ser inte ut som du sitter ner i traven.

Svar: Sitt upp och rid själv så får vi se hur snyggt det ser ut ;)
Frida Hallgren

Wow snyggt ridet!

Ser jättebra ut, fint och stadigt jämfört med tidanger filmer :D
Men jag håller med Sandra, du borde verkligen öva på att verkligen komma ner i sadeln och sitta tungt. Jag har också det problem och jag vet hur svårt det är att ändra på men det är bara att kämpa på och klämma sig ner i den där förbenade sadeln utan att spänna sig för den sakens skull. Det brukar funka för mig att tänka mig att jag ska luta mig ännu mera bakåt, då kommer jag ner i sadeln ordentligt.

Lycka till ^^

Svar: SVAR: Att komma ner mer i sadeln är i dagsläget omöjligt, den passar varken mig eller hästen.
Frida Hallgren

han är verkligen underbar :) älskar början!

Ser kanom ut :)

Döläckert!! Verkligen!!

(dör lite åt sitskommentarerna också hahahaha!!!)

Han är verkligen wow-faktor! jag skulle inte kunna sitta i den traven så tycker att du gör det bra xD

fint och prydligt - tror ni kommer att gå långt. han verkar redan ha "kommit ikapp" för sin ålder, minns när han kom då var han ungefär som en 3-4-åring i mina ögon. Men som sagt, riktigt trevlig nu!

Han är döläcker, som någon skrev! Och vilket jobb du har gjort med honom :) Ser alltid snyggt och prydligt ut, så jag tycker absolut inte du ska ta åt dig av sitskommentarerna, du sitter jättefint! :)

Otrevligt du svarar på dina kommentarer. Folk ger ju bara råd! Och om du har svårt att sitta ner ordentligt rid då för tusan lätt istället för att studsa runt på stackars hästensrygg.

Svar: Jag tror inte att häststackaren tar någon som helst skada. Ibland kan jag inte låta bli att le över mina bloggläsare.. En underhållande skara!
Frida Hallgren

Nej, fyfan frida. Stackars häst, vad illa du rider honom. har inte utvecklats ett dugg, snarare tvärtom. Fattar inte att du kan visa detta?!! Eller?! ;)

Haha, han ser jättefin ut. Ska bli kul att se hur bra han blir med en passande sadel :)

Kram

Svar: Tack Matilda. Ibland undrar man vilka som läser ens blogg egentligen......... (antar att du känner samma då och då!!). Kram!!
Frida Hallgren

hehe kan inte låta bli att skratta över kommentarerna.. låt frida sköta sin ridning själv, tror hon vet vad hon håller på med :P Danny ser läcker ut!

YUMMY!!!!!

Han är himla snygg din pålle, det ska bli kul och se hur långt han kommer att gå! När det gäller sitsen så kan de som hackar komma och glo på mig istället som inte ens kan sitta ner ordentligt på min högst ordinära häst...

Han har verkligen blivit fin och musklat på sig ordentligt!
Och vill gärna se hur du gör dina knoppar :)
Väldigt bra jobbat med honom!!!

Ni passar verkligen bra ihop, fint :)

j

men guuuud! människorna som kommenterar din sits har uppenbarligen aldrig försökt sitta ned i en sadel som är aningen obekväm. kan man inte komma ner i sadeln av en eller annan anledning påverkar det hela sitsen, hållningen, händernas läge och stillhet, skänklarna... ja allt. ska bli kul att se er på tävlingar i framtiden! :) heja!

Riktigt fint! Det syns att han har vuxit till sig, du har (och gör) ett bra jobb. Ska bli kul att följa er och jämföra dagens läge med läget om något år :)

Och sitskommentarerna gav mig dagens skratt ;)

Usch och fy, Stackars stackars häst.

Alltså komigen. Vilka idioter du har till läsare..

hahah man dör lite åt dom dä sitskommentarerna! haha! Så otroligt idiotiskt att ens sätta sig och skriva en sån kommentar!
I vilket fall tycker jag att han har blivit jätte fin jämfört med när jag såg första filmen på honom :) Och ni verkar vara ett super bra team! Har en känsla av att du kommer komma långt med honom :)

Tycker du sitter mycket mer stilla och snyggare än vad de flesta dressyrryttare som jag ser brukar göra! Danny är verkligen jättefin :)

Han ser riktigt fin ut!

Alltså du har världens finaste häst! Jag dör så snygg han är!

Ni är jättesnygga ihop, verkligen!

Ååh, han är såå fin!
Ni passar verkligen bra ihop!
Men du Frida, jag tycker att du måste träna på din sits, ser för jävligt ut...
Haha, nej då, jag bara skojar!! ;-)

Mycket fin film, bra blogg, du kämpar på med ambition och målvetenhet. Apropå kommentarerna om din sits så är det verkligen sorligt. Och rådet att luta sig tillbaka är helt korkat. Måste säga att du sitter riktigt bra med tanke på sadelproblem; du bilbehåller lodlinjen och balansen trots sadelproblem!! Folk som lutar sig tillbaka brukar jsut göra detta pga brist på balans och bra sist... Fortsätt ditt bra arbete och lycka till!

h

Ang studsandet har jag för mig att kyra kyrklund sagt att det inte konstigt om man studsar, ffa på vissa hästar och det viktigaste då är att man studsar med den och inte emot den. du studsar definitivt med :) fast vad vet jag kyra kanske också är en hästplågare? Fina ser ni ut iaf!

Läste i ett annat inlägg om den här filmen och att det skulle vara "synd" om din häst för du satt så hemskt... EH? Jag måste bara säga att (eftersom jag också efter ha läst ditt andra inlägg vet att du inte har en sadel som passar) TROTS att du har en sadel som ligger illa så syns det ju knappt på din sits? Du sitter ju jättebra ändå. Gud... Människor...




Kom ihåg mig?