Vill du bli länkad på www.fridahallgren.se ?

Ta chansen att synas rejält genom att bli länkad i ett inlägg här på www.fridahallgren.se.

Det du behöver göra är att skriva några rader på din blogg om www.fridahallgren.se samt lämna en tydlig länk hit och gärna lägga upp en bild (valfritt, från min blogg).

Kommentera sedan det här inlägget och skriv att du har skrivit ett inlägg samt lämna en länk till din blogg. Skriv gärna kortfattat vad din blogg handlar om! 

Jag kommer sedan att länka din blogg i ett inlägg tillsammans med den kortfattade texten om vad bloggen handlar om. Ta chansen att synas och göra reklam för just din blogg!

Hahah lite kul att jag har tänkt tipsa om din blogg i flera dagar men att det inte blev av förrän nu.



I vilket fall. Min blogg handlar i första hand om mig och mina tre hästar men det är även mycket åsikts/tankeinlägg om allmäna ämnen och sånt jag läser och är med om. Vem jag är och vad jag har för hästar går att läsa på http://ninafyrman.wordpress.com/.



Inlägget: http://ninafyrman.wordpress.com/2012/06/08/bloggtips/#respond

finn 3 fel, Delta gärna!

http://brkryttare.blogg.se/2012/june/finn-tre-fel.html



- har du någon minitävling eller liknande, kommentera så kan jag vara med! -

hehe har ingen blogg, men ska bli kul att läsa alla andras bloggar sen :) behöver tips nämligen :P

Hej Frida! Nu lär du in och se vårat inlägg om dig och dina fina hästar på vår blogg;).



http://www.kissmevandebonte.blogg.se

Kram Therese & Jossan

Jag har nu skrivit ett inlägg om din blogg på min blogg ;) http://noblenatos.spotlife.se/2012/06/08/www-fridahallgren-se/



Min blogg handlar om mig och min häst som nu är 4år gammal. Han är en egen uppfödning och jag har själv ridit in honom och fortsätter nu att utbilda honom, främst inom dressyr. Vi försöker nu att komma ut lite på tävlingsbanorna för att få lite rutin inför en hoppfull framtid som tävlingsekipage.

http://noblenatos.spotlife.se



Din blogg är superläsning i alla fall ;)

Jag har drivit en blogg kanska länge nu. Men tog en lite paus nu. Och ska börja blogga igen och gör bloggen mycket bättre en förut nu. Önskar du vill följa min blogg!

Min blogg handlar främst om mig och min underbara häst som jag har lagt ner min själ på i mer än 4 år och nu är delvis ägare på! Vi har tillsammans kämpat för att nå våra mål och trotsat fördomar med både framgångar och motgångar! Jag skriver också en hel del åsiktsinlägg och skriver ut min tankar! :) min blogg heter http://community.bloggplatsen.se där man kan läsa mer.



länk till inlägget: http://community.bloggplatsen.se/2012/06/08/8053620-blogg-tips/

Beskrivning av vår blogg:

Jossan och hennes mamma Therese har en blogg tillsammans som handlar om stalllivet och deras ponny Kiss Me Van De Bonte som är en maxad d- ponny och är 7 år. Josefine rider henne mest i dressyr då hon kan va het i hoppningen.Josefine s dröm är att tävla L:a med sin ponny.Josefine är bara 10 år men kämpar bra med sin stora d- ponny. Hennes mamma skriver också om andra vardagliga saker blandat med stalllivet. Kiss me är vårt lilla hjärta!

Min blogg driver jag med en kompis pch vi båda skriver om våran utveckling tillsammans med våra ponnys.

Jag är fodervärd på ett haflingersto vid namnet Nike, som jag har utecklat till en tävlingsponny och tävlar för tillfället på LC-nivå. Men våran tid tillsammans på tävlingsbanan är nog över, och jag kommer fortsätta med en ny ponny. Och Nike är ändå 20 år, och är superfräsch och pigg, vi har haft många motgångar. Men även medgångar, som har gjort att vi är där vi är nu.



/Sandra - TeamGustafsson.blogg.se

Opps, jag glömde länken..

http://teamgustafsson.blogg.se/2012/june/fridahallgrense.html

Jag och min kompis driver bloggen Leksandsryttarna tillsammans. Jag (Ulrika) har två tävlingshästar varav den ena går 1.30 hoppning (med dressyrhingsten Saigon som pappa!) och den andra är en unghäst jag lånar och utbildar. Har även två ponnyer. Min kompis (Christine) har en ponny som hon tävlar både hoppning, dressyr och lite fälttävlan med. Bloggen innehåller alltså lite av allt! Många filmer från både träning och tävlingar, härliga bilder och förhoppningsvis också bra och läsvärda texter!



Länk: http://leksandsryttarna.blogg.se/2012/june/blogg-tips-1.html#comment

Länken till inlägget: http://alicedressyr.wordpress.com/2012/06/09/bloggtips/



Beskrivning: Jag som driver bloggen är en norrländsk dressyrryttare och tävlar mitt sista år som junior. Detta kommer jag göra tillsammans med min "nya" storhäst Verone. Tränar på MSV nivå just nu och målet är att succesivt klättra upp till de högre klasserna inom tävlandet också. Men på vägen dit måste Verone först stärka sig för att kunna gå alla de svårare rörelserna klockrent och även lära sig tävlingens alla rutiner och regler. Följ våra fram- och motgångar på vägen dit!

Jag har skrivit och länkat din blogg :)

http://dressageinfocus.blogg.se/2012/june/dagens-bloggtips.html#comment



Min blogg handlar om mig och min två hästar, ett åringen Beatles och 17åringen Memphis Belle det är allt från tävling,träning till emellanåt min egen vardag :)

Hej,Frida!.

Min blogg handlar om min och min häst utvekling alla kommentarer jag får,mitt privat liv!

Min häst är en dressyrhäst och dessutom 17 årigt varmblod som har blivit sjukt stark nu!

Du kan gå in och leta lite på min blogg så hitar du bilder och videor på han när jag fick han och hur han ser ut nu!

Skulle också vara sjukt kul om du kolla in min blogg och kommentera den;)

Har länkat dig på min blogg och se vilka bilder och vilken text jag skrivit!

Ha det bra och lycka till på tävlingen idag<3

Så där då har även jag skrivit ett inlägg om dig :-)

http://zandrai.blogg.se/2012/june/blogg-tips.html#comment



Jag är en föredetta modell bosatt i Sthlm med min parson russel, äger en fantastisk PRE som jag utövar dressyr med. Har även en unghäst som är under inridning. I bloggen får man ärligt och rakt följa mitt liv i med och motgångar som häst och hundägare. Välkomna!

Mitt inlägg: http://lindbergmarica.blogg.se/2012/june/frida-hallgren.html



PÅ min blogg får du följa en fotogalen tjej som till hösten börjar sitt andra år på gymnasiet och där studerar jag hästhållning med inriktning Trav.Läs om allt från olika händelser i hästvärlden till stora bildbomber på bland annat Falu Ridklubbs olika ekipage och en massa annat roligt!

Hej Frida!

Min blogg handlar om hästar jag rider speciellt

mitt varmblod valack 17 år och renrasig ridtrvare!

Får sjukt mkt kommentarer på han och alla dom lägger jag upp på bloggen,ni får också läsa om min åsikter och vad jag tkr om si och så!

Mitt privat liv skolan hiss och diss massa bra ridövningar och frågor och svar från proffs!



din länk!

Tänkte länka denna blogg för att den är så otroligt grymt bra!

Hon skriver bra och kan vara långa men blir inte tråkiga,hennes 2 hästar är maffiga och j''kligt fina!

Hon är nog en av ryttarna som jag blir mest insperarad av och hon rider dressyr för mestadels och det är det hon visar att hon och sina hästar är bäst på<3



Tänkte länka denna blogg för att den är så otroligt grymt bra!

Hon skriver bra och kan vara långa men blir inte tråkiga,hennes 2 hästar är maffiga och j''kligt fina!

Hon är nog en av ryttarna som jag blir mest insperarad av och hon rider dressyr för mestadels och det är det hon visar att hon och sina hästar är bäst på<3



P.S VISSTE INTE HUR MAN länkade din blogg så

som dom andrahar gjort men texten som står i denna kommentar skrev jag!

Du får gå in och kolla på min blogg vilka bilder jag la till 3 av mina favvosar!



www.perfektridningg.blogg.se



Din länk: http://ninnal.blogg.se/2012/june/wow-nya-bloggse.html#comment
Min blogg handlar om mina 3 hopphästar, en egenutbildad/inriden ponny, 7 år, en storhäst och hennes åring. Jag tävlar aktivit i hoppning och på bloggen får ni följa mig i min vardag.




Kom ihåg mig?