Vilodag för båda grabbarna

En väldigt lugn dag. Var i stallet och hade stalltjänst imorse vilket innebar fodring, släppa ut hästar och mocka. Lite slitigt men vi var väldigt effektiva och klara innan kl. 9.

Efter det gjorde jag allt stallpyssel åt både Danny och Esco. Mockade, fyllde hö, vatten och kraftfoder. Såg till att dom stod lugnt i hagen och tuggade hö innan jag åkte hem och åt frukost. Lite övertalning av mamma så var hon med på noterna om att fotografera Danny idag! Jag hade sett ut jättefina platser att ta kort på sist jag var ute och red på Danny i skogen så det var bara att vandra dit.

Hade vissa planer på att knoppa honom men eftersom han ska tävla i helgen och ska knoppas då orkade jag inte haha.. Han blev i alla fall ryktad ordentligt och jag fick byta kläder! Tycker oftast att det är svårt att matcha hästen men lyckades skapligt med rena kläder och för en gångs skull genomkammat hår.

Vi släpade sedan iväg honom till lite fina fotoställen och tog jättefina bilder. Danny var väl visserligen ganska dryg att gå med och vi bråkade hej vilt några gånger när han helt sonika gick rakt över mig. Lite uppfostan där mitt i skogen och sedan höll han sig i skinnet nästan hela tiden. Jag har lagt in alla bilder i datorn nu och kan knappt vänta på att få visa er! Hoppas hinna lägga upp i kväll men har lovat mami att se en film med henne först.




Kom ihåg mig?