Efter lite slit..

Jag bestämde mig ganska snabbt för att det inte var någon idé att börja rykta Esco, utan vattenslangen fick sköta jobbet. Kopplade vatten från stallet så han fick duscha i varmt och skönt vatten!

Det tog sin tid.. Han hade verkligen lera överallt. Tur Esco stod blickstilla och tog det hela med ro - kan den hästen ens göra något dumt? Tror inte det haha. Efter mycket om och men blev han i alla fall ren!

När han hade torkat en aning ryktade jag honom och borstade igenom trasslet till man. Sedan följde vi med Cina och hennes islandshäst Rut på en skogspromenad där jag faktiskt satt barbacka på Esco haha! Tänkte att "går det så går det", annars går jag brevid och promenerar honom istället.
En förvirrad blick från Esco fick jag när jag hemskt osmidigt kravlade mig upp på ryggen på honom, men väl uppe var det inga problem och han blev väldigt nöjd över att få komma ut och titta på lite träd istället för ridhuset.

Vill även gärna veta vad ni tycker om den här typen av bilder? Är det bara ridbilder som gäller, eller är det även kul att se lite fina bilder "från marken" som dessa? 
Om ni gillar dessa blir det mycket lättare att uppdatera med fler bilder, eftersom jag då själv kan ta med kameran och fotografera utan att vara beroende av mami.
 









Jag tycker det är jättekul med bilder från marken!:) En liten blandning, men tycker faktiskt det är väldigt kul när det är annat än bara ridbilder:)

Din han är:)

Tycker det är roligt med en blandning! Vet att man inte alltid kan få med sig en frivillig fotograf:P Esco ser så fin ut! Verkar vara en häst jag skulle gillat! Kram!

vilken fin häst! :o

Underbara bilder! Härlig blandning, keep up the good work! :)

Det är roligt med alla möjliga bilder! Speciellt när hästen är fin! :)

J

Bilder är absolut bra, så länge man slipper se ´smutsig Totte i hage i tusen vinklar-bilder´ ;) Med dina fina bilder tror jag dock inte det är något problem :)

Jag gillar dom. Tycker dessutom att både Danny och Esco är läskigt vackra så tycker om alla sorters bilder!

Jösses vad fina bilder! Tycker absolut att det vore kul med mer utav dessa bilder.

Tycker verkligen du kan ha markbilder men akta bara så att dom inte tar över så du glömmer ridbilderna:)




Kom ihåg mig?