FRÅGESTUND

Då jag ägnar hela dagen åt jobb 8-17 och sedan åker direkt till stallen och tar hand om hästarna finns inte mycket tid över åt bloggen idag. Tänkte därför slänga in en frågestund då det var väldigt längesedan nu! Försök gärna begränsa er så det inte blir massor av frågor från samma person, utan hellre en stor fråga än massa små.

Det är bara att köra igång, alla frågor är välkomna!

SLUT på frågestunden!


Vad har du för långsiktiga mål med Danny? Och har du något riktigt drömmål med honom? :)

Hur hög är Danny och hur hög är Esco?

Beskriv känslan hur både Danny och Esco är att rida? Hur uttalas "Escritor" ? :P

E.

vem är den bästa tränaren du ridit för?

Hej!

Esco är 158cm hög. Escritor är spanska och betyder författare. Jättesvårt att beskriva hur det uttalas, men ungefär så här Äskritår. Frida, hoppas att du inte tar illa upp att jag svarar. Angående hur känslan att rida Esco är, antar jag att du vill ha Fridas uppfattning, så det svaret får Frida ge.

Mvh Petra

Hur känns det när du rider överhuvudtaget? om du kan beskriva känslan :)

S

Jag tyckte du gav ett jättebra svar på frågan kring om att jobba med hästar på heltid eller ej. Men det jag undrar är helt enkelt Vad du vill arbeta med i framtiden, vad har du för visioner och mål för det?



Hur går det med sadelletandet, har du bestämt dig för Childeric'en eller letar du fortfarande? Tror du Danny har kapacitet att gå "hela vägen"? Var hoppas du att ni är om 5 år?

Hej! Jag skulle vilja veta vad du har för tips när man rider en häst som ibland låser sig, vad gör man? Han blir helt stum och hänger sig liksom eller vad man ska förklar. Mvh Josefin (Jqsefin.blogg.se

Hej Frida! :D



Jag har två frågor:

1. Varför har du i princip alltid vitt på både Danny och Esco? :D Inget fel i det, jätte snyggt. Jag rider mest bara dressyr själv men har alltid färg på min häst! Och har bara vitt vid speciella tillfällen.



2. Rider Escos ägare Petra inte själv? Eller har jag uppfattat det fel? Jätte tråkigt om hon inte kan det ju :/ Men såklart bra att du kan hjälpa henne i så fall.

hur mycket pengar lägger du på hästsaker i månaden? :)

Hur mycket kostade Klas och hur mycket kostade Danny?

Ångrar du någonting du gjort när det gäller ridning, i så fall vad?

Vad har du för tidigare meriter på egna hästar? Hur gick det på ponny sm, resultatmässigt?

Får du betalt för att rida Esco?

Vad är dina mål med honom?

När blir första start med Danny?

Hur ofta rider du för tränare?

Vad är ditt mest pinsamma dressyr minne? Inget tråkigt som glömt bort vägen bara ;)




Kom ihåg mig?