Funderar på ny header

Har suttit och klurat, fått hjälp av kompisar, och klurat ännu mer på en ny header. Jag älskar den jag har, men det är ändå Danny som är min häst nu och även om det skär i hjärtat att ta bort vackra Klas från headern känns det som att det börjar bli dags..

Min tanke är ungefär som det exempel nedan, men tänkte att ni gärna kunde komma med andra idéer och tips om ni känner att "jag vet hur hon borde ha!". Enda kravet är att det inte är vansinnigt svårt att göra då jag inte är någon stjärna på att få till saker i paint/photoshop.

Vad tycker ni?

Snygg! Du kan ju ha med Klas på ett litet hörn också om du tycker att de är jobbigt. Jag har kvar min förra som gick bort, i headern. Skulle aldrig ta bort henne därifrån!

Haha jag tänkte faktiskt på detta härom dagen.

Tycker den du gjort här är fin, men hans stam tillför egentligen ingenting i headern utan skulle nog försöka framhäva hans namn mer i så fall =)

För mörk och tråkig!

Sjukt snygg! MEN den är för mörk, ljusa upp den lite

Sjukt snygg! MEN den är för mörk, ljusa upp den lite

Skitsnyggt Frida!!

fett cool:) men du kanske borde vara med?^^

fin <3 :D

vore väldigt fint att ha en bild på dig och danny i fokus, men en bild på din gamla häst lite mer "suddigt" i bakgrunden. kanske får fråga om du kan få hjälp av någon med det

Jag tycker inte att den är för mörk! skit snygg :)




Kom ihåg mig?