Inget napp

Nej så enkelt gick det inte.. Båda sadlarna låg ganska bra, den svarta av modell DFL låg absolut bäst. Den var faktiskt bäst av alla jag har provat hittills - men den var för vid. Detta resulterade i att den gled fram och jag vågar inte chansa på att han breddar sig mer för han är ganska "färdig" i ryggen.

Provade den svarta med padd också, gled lite mindre - men ändå inte helt still. Vågar inte chansa med en sadel för 26 000 kr och "tro att han ska bredda sig så den ligger still sen".

Den bruna modell modell DAC låg också OK, men även den för vid = glider fram.

Den bruna kommer från en läsare som var otroligt generös och lät mig låna hem hennes fina sadel. Tusen tack!



Hej! Vad trist med sadlarna, men jag fick för mej att den kasade fram om den var för smal i bomvidde, liksom "trycktes" upp och fram. Bara en tanke, men är klart olika från sadel till sadel. Ett tips är en Amerigo Vega, som ligger bra på många olika hästar.

Lycka till!

Vad tråkigt!! Hoppas det löser sig för dig snart!!

Hejsan, hamnade här av en slump och tänkte därför passa på att tipsa om att vi nu har flera Childeric bådde inne och som är på väg in.Bla. har vi en mörkbrun Childeric DAC som är SUPER fin. Vidare bom, men inte överdrivet bred. 17" 25000kr.

Vi har även en mörkbrun 18" AO (något bredare än den tidigare nämnda) vadderad stor kåpa och den nya panelen. Mycket fint skick från 2011, 27000kr.

Har även två stycken svarta på väg in.

Hör av dig om det är något som kan vara av intresse.

Mvh. Malin - Lantz Sadelkammare

Det är trist detdär med att inte hitta en sadel som passar!



Är vanligare att för smala & för svängda sadlar åker fram, för breda sadlar brukar åka bak eller bara ner på manken ;)




Kom ihåg mig?