Träning för Marika med Danny

Idag är det onsdag och därmed stod träning för Marika på schemat i morse. Det är verkligen suveränt att stå uppstallad på samma stall som sin tränare! Innan hade jag svårt att få till tider för henne men nu blir det varje vecka vilket ger såå mycket. Hade jag haft råd hade jag ridit för tränare 3 gånger i veckan haha...

I alla fall! Vi började med lite trav och han kändes ganska aktiv från början, inte världens största sug - men helt OK. Sedan tog vi galopp och checkade av att han kunde gå längs långsidorna utan att byta galopp (för det gjorde han hela tiden sist).
Det gick super! En gång bytte han men då kickade jag till honom med skänkeln och då bytte han - hör och häpna - tillbaks till den andra galoppen. Nästan så man tyckte att han var lite duktig trots att det egentligen inte var meningen att han skulle byta alls haha..

Det blev även en hel del jobb med samling i galopp, skänkelvikningar i trav etc.

Sammanfattat ett bra pass! Kanske inte helt 100 fram för skänkeln och det där sista "suget" fattades i traven, men jag är nöjd. Fick beröm över att han hade utvecklats och det känns som att det börjar ta sig!



Han ser så himla snäll ut, typ som om han inte skulle kunna göra en fluga förnär.




Kom ihåg mig?