Blir så glad!

Fick en kommentar igår av en (tyvärr) anonym läsare som skev så himla fint! Blir så otroligt glad av att läsa sånna kommentarer och det gör så mycket för motivationen att faktiskt ta sig tid och skriva alla rader i bloggen. Så tusen tack för så fina ord! Har du glömt skriva namn/blogg så skriv gärna en rad så lägger jag upp eventuell länk här. Stor kram!

"Jag fullkomligt älskar din blogg Frida! Jag älskar varenda inlägg du skriver för de är så skickligt upplagda och innehåller både humor och allvar. Danny är den fränaste häst jag någonsin sett och jag går varje dag och funderar på "hur gick det för danny och frida idag tros". Jag älskar även att du tar allvarligt på livet och vet vad du vill (Att jobba så som du gör vet jag inte många ungdomar som klarar av), och du har en härlig syn på hästeriet! Ta åt dig varenda bra kommentar du får här på bloggen, för det är inte många som är så makabra som dig!!!"

Gullig mage, haha ;)



Håller även med den kommentaren du fick till punkt och pricka! Du är absolut en av dem mest ansvarstagande och klokaste ungdomar jag någonsin stött på (läst om) och du är helt klart en förebild för mig. Kanske har man att tacka hästarna en hel del för att de får en att växa och mogna så sjukt mycket som person?

IDA

Håller med henne, så kul att du är ärlig. Bara tråkigt att läsa hur de går "toppen" hela tiden hos andra hästbloggar.

Kan bara instämma! Du har helt klart deb mest läsvärda bloggen, slår alla "toppstjärnor". Beundransvärt att se/läsa om dig och dina hästar, du är en riktigt inspirationskälla!

Jag håller också med om varje ord. Utom "makabra"

makaber=kuslig, med anspelan på död, sjukdom, ohygglig, förskräcklig. Vet inte om det hela är ett skämt eller om ni båda är helt blåsta! xD

/Katarina




Kom ihåg mig?