Blir så trött

Åhh jag orkar inte. Har ägnat dagen åt att planera in morgondagen till punkt och pricka, ringt hovslagaren och fått tid att sko, krånglat med tider för träning och lyckats få till träning för Marika på morgonen. Då plingar det till i mobilen och ett sms ligger i inkorgen "Du har blivit bokad..."

Jajemen, jag har blivit bokad på jobb 8-16 imorgon. Därför att klantig som jag är har jag lagt mig tillgänglig att bli bokad för jobb just imorgon. Åhhhh det var bara att lägga ner träning och allt, suck. Sånt är livet som vikarie... menmen snart går jag in på sommarschema! Då kommer jag veta precis hur jag jobbar redan innan veckan drar igång.

usch vad jobbigt :( Det är så jäkla trist att inte kunna följa sin plan, särskilt när man taggat till o planerat in allt. Själv blev jag vansinnig för ett tag sedan när jag 1. Tagit ledigt från jobbet! 2. Lagt upp hela veckans träning innan efter just denna dagen 3.Putsat o filat på häst o utrustning 4.Lastat OCH 4. Startat bilen, o först DÅ får sms om att träningen (som jag verkligen sett fram emot för en viss tränare) är inställd :( Så du får väl se det från den ljusa sidan, att du iaf fick en dags förvarning :)




Kom ihåg mig?