Dannys sommarskola: Hur du får din matte att slita!

Bildserie för er andra hästar som tycker att era hussar eller mattar också ska få slita lite. Här springer vi omkring på ridbanor med människor som säger åt oss att springa med benen på korsen och tvärsen och inte gör dom själva ett dyft.

Tycker du som jag att det är dags att låta dessa människor jobba lite? Följ då min sommarskola. I första delen visar jag hur du på ett enkelt sätt får en skön massage av din matte i form av en garanterat lång rykt. Vet du att din matte gärna slarvar lite med borstningen - rulla ett par extra gånger, gärna i det lerigaste hörnet du hittar i din hage.

1. Retas lite. Räck ut tungan åt matte men se till att vara kvick ner på marken annars kanske hon eller han misstänker den blivande rullningen och tar in dig i boxen.



2. Snabbt ner på marken! När du väl lagt dig kan du inte bli stoppad.





3. Gnussa in leran ordentligt! Är du inte tillräckligt smidig för att rulla över gäller det att hinna med att lägga dig en gång till för att få den andra sidan lika smutsig.



4. Res dig och se så glad ut du bara kan när din matte kommer och hämtar dig i hagen! Risken finns att hon/han muttrar några griniga ord men ger du "hundvalpsblicken" kommer hon att smälta.. Lycka till!

Hahaha! Kul inlägg!

Skönt såg det ut ;) men smutsiga blir dom...

Haha precis som min tjej! Hon skulle lätt vinna tävligen sveriges lortigaste häst!

Haha superkul! Känner igen det där lite faktiskt ;) Min häst kan vara en riktig lortgris ibland!

HAHAH tredje bilden!!!

Hahahahahahah åh så roligt, mer sånt här!

Hahahaha!! Skitroligt inlägg Frida:D

Hahahaha!! Skitroligt inlägg Frida:D

Jo

KLOCKREN! :)

Haha, Happy följde Dannys exempel idag...inte kul :p

Hahaha underbart roligt inlägg! Och vilka passande bilder, han ser för härlig ut när han lipar på första bilden! :)




Kom ihåg mig?