Dressyrträning x 3

Tänk om alla dagar var såhär bra i sadeln! Hästarna har verkligen gått super allihopa.

Adrienne: Red på utebanan. Lite motig i början som sedan släppte till en riktigt bra känsla! Första gången jag red henne ute och hon var verkligen i sitt esse där. Pigg, glad och helt med på noterna. Fick till några kalasfina skänkelvikningar åt båda håll.

Esco: Red på utebanan. Kalasfin!!! Rider inte med några större krav mer än att han ska lyssna bakåt och idag var han lugnet själv. Rullade på i rund form i både trav och galopp. Superduktig i galoppen, verkligen rund och fin.

Danny: Red i ridhuset. Lite spänd och på tårna i början då det var träningar i ridhuset men lugnade sig sedan och var suverän i handen. Mjuk och loss, inget motigt alls. Riktigt mycket tryck mot slutet och vi red lite programdelar som fungerade bra! Otroligt nog kan vi faktiskt rida in på medellinjen, göra halt och hälsa - utan att han går iväg! Duktig.

Som sagt hade det gått såhär alla dagar hade det varit enkelt, men då hade man kanske inte uppskattat det lika mycket. Dagen gav oss dessutom superväder med ridning i t-shirt på alla tre hästar.


Vem är Adrienne? :)




Kom ihåg mig?