Sommarkänslor

Åh så ljuvligt det är ute! Hela dagen har bara varit sådär riktigt somrig med underbart väder. Jag har hunnit med lite pappersarbete på jobbet inför sommaren och en sväng på stan efter det.

Denna sommaren kommer att innebära grymt mycket jobb för min del och när jag kikade i kalendern insåg jag att jag har en enda helg ledig från 23 juni till 18 augusti. En enda! Denna helg fick äran att spenderas på tävling då jag anmälde till Örebros regionala sommarmeeting med Esco. I övrigt har jag som sagt anmält Esco till Ludvikas regionala meeting den 16-17 juni där han ska gå MSVC:2 båda dagarna. Danny ska starta en liten LB:1 den 9:onde juni i Borlänge innan min jobbsommar drar igång.

Det var ungefär min dag. Jobb och stall - då är det som vanligt! Nu på eftermiddagen har jag longerat Danny utomhus för första gången och det gick ungefär som väntat. Han var mer i luften än på marken - stilstudie a la Danny kommer då Ellen fotograferade haha...

men så funkar dt inte!! kolla upp om dt är ngn helg eller tävling du vill på i tid och kolla så kan man/byta runt lite efter vi har fått våra scheman!




Kom ihåg mig?