Täcke i bävernylon

Är i full jakt efter ett tunt täcke i bävernylon till Danny. Ska fungera som stalltäcke för att skydda mot smuts ex. natten innan tävling eller lite kyligare sommarnätter.

Var hittar jag sånna täcken till rimligt pris? Exklusive Horse Wear har jättefina bävernylontäcken men kostar nästan 1000 kr vilket jag tycker är lite dyrt... Har förstått att dessa täcken även kallas "travtäcken" så funderar på om det kanske kan finnas i någon travshop billigt någonstans.

Täcket ska vara helt ofodrat och ha blank utsida. Vet ni var jag kan hitta ett sådant vore det jättesnällt om ni skrev en kommentar.

kan varmt rekomendera z-täckets bävernylontäcke! 700kr -extremt prisvärt, proffsigt och väldigt välgjort, mycket finare än exklusivs täcken. dessutom ingår det gjordar och du får välja färg. Haft mitt täcke flera år och fortfarande lika fint!

Kan rekommendera Amigos täcken. Både bomullstäcket och det täcket i något glansigt, kanske polyestermaterial. Båda helt okej prislapp på, och hållbara. Sen har du FinnTacks bävernylon täcken som också är prisvärda och hållbara.

finn tacks är superfina och bra kvalité!

Finn track är sånna täcken som vi har som segertäcken på klubben. De kommer ifrån grafströms sulky & hästsport här i sundsvall. De är fina och har bra kvalite, vi kan kolla vad de kostar ( antagligen inte så dyra eftersom de är segertäcken )för vi är på jakt efter ett bävernylon täcke med fleecefoder.

Kan lägga upp några bilder på bloggen.

Ida

Kan tipsa dig om http://www.mantorpstravshop.se/



Jag har ett halvblod som är en typisk "145 cm häat" och travtäckena i strl 145 sitter jättebra på honom. Det som är bra med travtäcken är att de ofta är mer hållbara än vanliga täcken. Förmodligen pga att de används betydligt mer och man kräver detta.

Lycka till!

Oh, ett sådant hade jag till min ponny! Det var säkert över 20 år gammalt, "ärvde" det från min farfar, den var en av hans travare som vunnit det. Superbra att ha innan tävling, ska också försöka få tag i ett till de stora!

Jag är nästan säker på att jag sett finntacks täcken på aubiose! Sen "Amigo mio" e också ett sånt tunt, dock ej glansigt..

100 gram fyllning visserligen...

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=600882

eller detta:

http://www.frtab.se/finntack-bavernylontacke/1003-0

Lillhästen i stav har sådana, prisvärda!

Sjöhagen har väldigt fina täcken, svensksydda och till bra pri. Du kan själv skräddarsy om du vill.




Kom ihåg mig?