Träna, träna...

Igår anmälde jag Esco till ett regionalt meeting. Han ska gå MSVC båda dagarna vilket känns om en helt otroligt rolig utmaning! De var så längesedan jag red långbana och fick "tänka lite". Att rida LB:1, LA:1.. nä.. När man har ridit FEI-klass på ponny i alla år känns det verkligen som ett kliv tillbaka.

Därmed inte sagt att jag och Esco kommer att gå in i en MSVC och leverera! För det är en bra bit kvar innan alla rörelser i dessa program är befästa. Men jag behöver moroten, den där extra motivationen som behövs för att verkligen satsa med träningen. Det ska bli helt fantastiskt roligt!!!

Därför ska jag nu hoppa i stallkläderna och bege mig till Esco. Idag ska det trimmas dressyr på banan! Öppnor, slutor, bakdelsvändningar... Nu ska rörelserna sitta. Imorgon får Esco det superkul för då ska Lina rida ut och galoppera honom i skogen. Det är han välförtjänt av!

Kan du inte rida ut i skogen sj o galoppera honom??

Vad spännande! Ni är superfina verkligen! Lovar att hålla tummarna under MSVC debuten, och även i helgen :)

Det är så kul att läsa din blogg, du har en sån skön inställning! Man behöver ju inte alltid tävla för att vinna. Det är ju inte alltid man tänker att man kan tävla för att bli mer träningsmotiverad heller :) bra inställning! Och kul att se/läsa att hästarna rids mycket på utebana och även i skogen! Allt cred till dig, du är jätteduktig och har fina hästar!




Kom ihåg mig?