Duktiga hästar!

Nu är vi även färdigtränade för dag 2! Hästarna har varit duktiga och jobbat bra. Therese red först och Loppan såg väldigt fin ut (jag hann titta en stund). Dom fick jobba mycket öppnor, slutor och galoppombyten i serier. Det var fullt i hästar i ridhuset så jag fick se många olika typer av hästar, bland annat Mads och Jeannas. 
 
Danny red jag sedan fram en stund och sedan fick Jeanna rida honom från start. Fokus var att kvicka igång galoppen och sedan ta bytena. Han såg grymt fin ut i galoppen men bytena blev lite hejvilt. Han har inte riktigt förstått hela grejen ännu och bytte både efter bak, före bak, jämfota och hela baletten. Men, några rena blev det och mycket beröm! Jag tror att när poletten trillar ner så kommer han inte ha några problem med det, han förstår inte riktigt ännu. Det blev mest galoppjobb och Jeanna red hela passet. Hon tog även några försök att trampa honom från skritt och han svarade kanonfint! Tramp, tramp, beröm. Det är tydligen lättare än att byta med alla fyra ben på rätt ställe!
 
Sedan fick hästarna gå ut i varsin grushage och det var nog tur att Danny hade gått ett rejält Jeanna-pass innan för det första han gjorde var ändå att börja hoppa runt som en galning. Tack och lov lugnade han ner sig ganska snabbt och nu står dom och äter hö, puh. 
 
Lite bilder från dagen i kronologisk ordning.
 
Morgonpromenad:
 
 
Danny i utebox:


Leriga stallskor (mina):

 
Jeanna rider Liza:
 
 
Jag stal Liza.....
 
 
Danny reds!
 
 
Danny gick i hage..
 



Kom ihåg mig?