Vad tycker ni?

Ja som ni ser så har hela designen bytts nu! Hoppas ni tycker att det blev till det bättre. Det är fortfarande kvar lite finlir som ska göras, bland annat ska kommentarsfälten ligga under inläggen och inte över som dom gör för tillfället. 
 
Det som är mest nytt är ju då såklart detta:
 
 
Ni kan nu klicka in er på "Om Frida, Om Danny och Tidigare hästar". Jag har gjort helt nya presentationer så klicka in er och läs! Kanske har ni missat något tidigare som ni nu får svar på.
 
Sedan är också headern uppdaterad samt nya menyer. Även bakgrunden har blivit i en annan färg och temat är en grå/vit nyans som jag tänkte passade för den kommande vintern. Kanske inte så färgrik, men som jag skrivit tidigare är jag inte sådär jättemycket för att använda färger i något sammanhang faktiskt. Det blir mest jordnära färger både till vardags och i stallet, så då fick även bloggen följa det temat.
 
Ni får väldigt gärna skriva vad ni tycker och framförallt om det är något som inte fungerar! Vi är fortfarande lite i teststadiet så skulle någon meny krångla eller ni inte kommer till rätt ställe - låt mig veta detta direkt så jag kan åtgärda det. Stort tack till Stina som har gjort hela desginen! Tveka inte om ni själva är sugna på att förnya er blogg eller hemsida lite. Hon kan fixa allting! Det finns en direktlänk till henne högst upp till höger i menyn.
 
 
 
Sist men inte minst så ligger det nu även en direktlänk till videofyme! Alla mina filmer går att nå med några enkla klick. Ni finner videofyme-remsan till höger på sidan, under presentationerna. Allt för att göra det enklare för er.

Tycker att texten är svår att läsa iaf på mobilen! (Där jag oftast läser din blogg) i detta inlägg är det större text men i de innan är texten himla liten vilket gör att när man zoomar in så måste man flytta hela tiden för att kunna läsa. Större text helt enkelt (om det inte redan är fixat i och med att största delar av detta inlägg är "som vanligt") himla fin design!

Svar: Hmm du jag förstår precis vad du menar nu när jag kikade från min iphone! Dock ser allting riktigt ut från datorn. Ska se vad som går att göra åt detta.
Frida Hallgren

E

Jättesnyggt! Det enda jag tycker kan bli bättre är att texten i menyn är lite väl stor. Eftersom allt är skrivet med versaler så borde det räcka med textstorlek som överrensstämmer med inläggens textstorlek. =)

Väldigt fint! Kyl med presentationer:)

Superfin design, enda jag tycker kan bli bättre är väl headerbilden, den är lite... grynig, men i övrigt är designen som sagt riktigt fin :D

Jag

Gillar inte header bilden, annars väldigt snyggt!

Roligt att du uppdaterar och vill förnyas! Designen blev väldigt snygg, men det vore roligare med en ridbild som header, och inte en bild på ett stort blått täcke...

Kul med nytt, stilrent blev det.
Håller med tidigare skribenter att bilden du valde som header inte är speciellt rolig, Den gör honom inte rättvisa. Tycker dessutom den är för tight beskuren, hade velat ha mer luft ovanför er.
Den speglar helt enkelt inte din blogg lika bra som första intryck, som den förra.

Designen är väldigt fin, men designbilden var ingen hit ;)

Fia

håller inte med dom andra, designen är HUR SNYGG SOM HELST och headern med :D

Gillar den nya designen förutom header-bilden.. :) dels är den inte i mitt tycke passande och sen blir den lite pixlig på datorn. Du skulle inte fotografera något dressyrpass med bruna stövlarna? Det hade ju varit superfint att redigera ihop en header av

Jag fick problem när jag gick in på "Om danny", när jag sen klickade på "till bloggens startsida" kom jag till inlägg för januari i år!




Kom ihåg mig?