Geographical Norway

Camilla tipsade om ett märke som jag aldrig hört talas om innan, nämligen Geographical Norway. Hon länkade till en sida som säljer detta märke och där fanns en hel drös med produkter som jag föll pladask för. Nu är jag egentligen lite konservativ och tycker att det ska vara jordnära färger i stallet - men, jag böjer mig för dessa.
 
Tänk er en rätt nedtonad outfit i övrigt (ridbyxor, lindor och schabrak) och sen en rejäl färgklick i form av någon av pikéerna nedan. Lovely!
 
Tog med några från herravdelningen också.. För mig som alltid har pikétröjor instoppade spelar det ingen roll om den blir lite pösig/stor, det är bara snyggt mot ett par tajta ridbrallor. Pris 650 kr för damtröjorna och 695 kr för herrmodellen.
 
 

I söndags när jag råkade köpa på mig en orange så fanns det även en beige som jag inte hade sett innan. Och den orangea (som har marinblå kanter runt ärmarna + stor marin patch på ryggen) kommer matchas med schockemöhles orange med marin kant http://www.thehorsewardrobe.co.uk/ekmps/shops/thehorsewardr/images/schockemohle-sports-dynamic-style-saddle-cloth-11214-p%5Bekm%5D336x300%5Bekm%5D.jpg
Yumm på svart häst!

Svar: Men alltså vad är priset på dessa tröjor där du köper dom..? Har starka funderingar på att sätta in pengar på ditt konto så får du skicka upp en tröja!
Frida Hallgren

Har en läcker sambo som klär ooooehört bra i dessa! Mums! Btw finns de att köpa i Strömstads galet stoooora sportoutlet, om du råkar ha vägarna förbi menar jag ;)




Kom ihåg mig?