Oense

Men han är bäst i alla fall.
 

Heja Frida som rider med hjälm! Tänkte bara säga det ;) och att han ser superfin ut! Vilken kropp han har börjat få :)

Men snygg är han allt! :)

Fördelen med bilder, det ser iaf trevligt ut även om det gått och känns åt helvette =P
Håller med om att Jeanna inte tar några stilpoäng, även om hon är bra på det hon gör, men du "klär" honom bättre.

Tänkte bara tipsa om att även kolla igenom kroppen med en equiterapeut. Min häst kändes likadan och vi kollade också tänderna men hittade inget. Sen när vi tog ut en ET så visade det sig att han var sned i SI-leden (bäckenet). Efter behandling blev han mkt mer liksidig och jämnare i handen när jag red!

Konstigt att Jeanna kommit så långt med sin "taskiga" sits! (Obs:ironi!) En sits som inverkar på ett effekivt sätt är för mig en bra sits:). Vi är alla lite olika i våra kroppar, därför kan våra sitsar se lite olika ut. Också syftet och vilken press man sätter på hästen inverkar på sitsen. Ser för mig ut som att Jeanna har en fantastisk bålstabilitet (som jag själv bara drömmer om).

Jättefina danny!

Tänkte på en sak ( har funderat över det förut ) är det inte rätt irriterande / störande att det knallar omkring så många människor i ridhuset? Om man är klar / ej ska rida, varför kan man inte gå ut med sin häst och gå?

Eller har jag missat något?

Mvh Gabbi

Svar: Nej dom håller sig ur vägen så det är inga problem. De flesta hästar som promeneras i ridhuset är förmodligen nerviga GP-hästar som blir alldeles för busiga att ledas utomhus när det är mörkt/blåser.
Frida Hallgren

Hade samma problem med min häst tills jag bytte bett :)

Aha, men då fick jag en förklaring.
Tack Frida!




Kom ihåg mig?