Träningspass 4, nu är det på gång!

Vi körde samma upplägg som igår, fast nu med träns. Jag red fram och sedan tog Jeanna över direkt. Hon började med galoppen och tog bytena direkt. Flera bytesförsök helt rena! Jag ropade BRAA genom hela ridhuset och Jeanna klappade duktiga duktiga Danny. Inte helt på hjälpen, men han bytte rent och vi var supernöjda. Eftersom man ska sluta när det går som bäst tog Jeanna sedan traven i stället. Öppnor och slutor, wow så fina! Filmade ganska mycket som ni får se så fort vi kommit hem.
 
Sedan red jag en kort stund och kände på lite samma sak i traven, inte lika proffsigt som när Jeanna rider men han kändes ändå magiskt fin. Så lycklig över min fina häst! Nu kör vi sista passet i morgon och sedan ska han få åka hem och vila lite. 
 
Vi har sett så mycket fina hästar här nere att inspirationen svämmar över, helt underbart. Igår kväll kom det dessutom två ponnyer som skulle träna fredag-söndag varav den ena är den bästa ponny jag sett i mitt liv. Såg den förra året på ungponnychampionatet när jag tävlade Lancelot, men det är grymt kul att se den på träning. Wow, wow och åter wow! 

Riktigt roligt för er! =) Kan vi inte få se bild eller filmsnutt på ponnyn oxå? haha, blev nyfiken efter alla dessa wow! ;)




Kom ihåg mig?