Vill tillbaka

Tror det har gått i runda svängar 10 dagar sedan vi kom hem från Jeanna. 10 dagar som känns som 10 år. Vill bara gömma mig från jobb och allt och åka tillbaka NU. Träna, inspireras, andas dressyr.
 
Men just nu är det ju värre än värst i och med att Danny vilar. Det kliar i fingrarna och jag klättrar på väggarna. Är så otroligt träningssugen att jag får behärska mig rejält för att inte lägga på sadeln och promenera in med Danny i ridhuset. Några dagar till, sedan ska vi sätta igång igen. Träna för Marika och fortsätta med bytesträningen. Ska även planera in en tvådagarsträning hos Jeanna snart, med eller utan Therese (helst med haha). 
 
Har även börjat klura lite på hemmatävlingen den 8:onde december. Ska jag rida? Framridningsmöjligheterna är lika med noll eftersom vi bara har ett ridhus. Om det är isgata ute? Ska man bara skritta fram då? Har några dagar på mig att fundera. Samtidigt, vilken chans att får rida igenom MSVC:2 för tre domare "mitt i vintervilan". Då blir det inte lika långt tills vårsäsongen och jag rider hellre en tävling i tidig december än i sen januari/mars. Tål att tänkas på!
 

Klart du ska tävla! Finns det inte möjlighet att rida fram på morgonen innan tävlingen börjar? Så kan man bara skritta fram innan start? Eller traila till annat ridhus en stund innan och rida fram där?

Vad märkligt att de har en dressyrtävling i december om de bara har ett ridhus :S Hur stor blir framridningsytan/coll.ringen i det ridhuset då? När man ska tävla på lång bana vill man ju rida fram på större yta så man kan rida igenom programdelarna, exempelvis förvända galoppen :/

Tänkte bara tipsa dig om en pikétröja som du nog skulle kunna gilla -med loggor och massa detaljer på ;)
Håll utkik efter märket Geographical Norway. Jag har tre stycken därifrån -två i denna modell http://www.miinto.se/p-49450-knall-cerise-pike en rosa och en marinblå, och en orange i en annan modell (andra loggor). Jag har haft tur att de säljs på en outlet här i närheten för under halva priset(!). Jättesköna och snyggare i verkligheten än på dessa bilder.

Svar: GRYMT TIPS! Din outlet har ingen hemsida?!
Frida Hallgren

Hm, klurigt utan riktig framridning... 8 december är ju ett tag kvar så risken för is och fryst backe är nog rätt stor tror jag. Ska själv tävla på min klubb då men vi har två ridhus som tur är men ändå känns det lite väl sent och mitt i vintern ;)

Fast hur tänker klubben när de lägger en tävling (i Falun = ganska stor is/snörisk) i december? Varför ens ha en tävling då?

Svar: Därför att det är domarexamination och dom behöver ha ekipage. Tävlingen är enbart öppen för 4 stycken ekipage.
Frida Hallgren

Om tävlingen bara är öppen för så få, och är en domarexamination – kan man då inte fråga om möjligheten för att varje ekipage får ex. 10 minutters framridning inne på banan. Det blir ju såklart inte helt som en vanlig tävling, men det känns ju inte heller schyst att bara kunna skritta fram och därefter sätta tryck i hästen direkt.

Sv: Nej, det är en mataffär som öppnat en lokal till med kläder och massa prylar. Jag skulle kunna titta åt dig om du vill, ska förbi där på lördag.




Kom ihåg mig?