Visste ni att...

Jag onekligen är beroende av att kolla hästannonser. Kan nästan må dåligt när jag inte har kollat på en hel dag, går runt och tänker på alla hästar jag "missat" och måste ta igen direkt när jag kommer hem. Inte för att jag ska köpa något häst just nu, nej jag har alltid varit såhär. Kollar annonser i tid och otid och nöter alla videofilmer.
 
Dock har jag begränsat det till att i alla fall bara kolla storhästar - dressyr. När precis hade gått från ponny (eller ja, även två år efter det) var jag tvungen att hålla koll på både ponnyerna och storhästarna. Älskade när det dök upp en ponny som jag visste vem det var och kunde känna att "åh det är ju den!". Numera har jag dock tvingat mig själv att bara kolla på storhästarna, för att begränsa tiden jag lägger ner på detta. 
 
Någon som känner igen sig? Försöker inbilla mig att detta är ett vanligt "problem" men det kanske bara är jag haha.
 

Jag gör också så hahah.. Vet dock inte varför jag finner det så intressant och som ett "måste" då jag redan har en häst och inte letar efter någon ny

Jag är exakt likadan, hehe! Tittar på Hästnet varje dag, det jobbiga är när man hittar en häst som man verkligen känner att den är "perfekt" för en...

Jag har ju lite en anledning att titta för jag har inte någon häst jag äger, men på samma gång ska jag inte köpa någon nu. Men inom de närmsta åren i alla fall ;)

Jag är inte riktigt lika så men jag följer istället tävlingar via equipe, kan sitta och hålla koll på nationella tävlingar. Veta vilka som är bättre än andra osv (:

Svar: Haha jag är också en equipe-slav, det följer jag också varje helg - utöver hästannonserna. NO LIFE.
Frida Hallgren

Det där är en gåta för mig hur folk kan ägna sig åt???? Varför lägga tid på att kolla på något man ändå inte tänker köpa? Och kanske frestas i onödan?

Det finns folk som gör likadant med Hemnet- kollar hus och lägenheter fast de inte tänker flytta.

Ett fullständigt mysterium för mig som sagt.

Jag är likadan! Skäms över detta beteende men ser ju nu att jag inte är ensam! Skönt! Plus att jag alltid kollar begagnade hästprylar för det går och göra så himla mkt fina fynd! Varför köpa nytt när det finns folk som köpt fel och säljer samma vara mkt billigare? :)
Sen sitter jag ocj jämför min 2-årings gångarter med andra 2-åringar haha!

Jag gör precis lika, dock kollar jag mitt län för att se om jag känner igen någon häst/ponny till salu :)

N

Exakt likadan :) Skönt att se att jag inte är ensam :)

Jag kollar storhästarna flera ggr varje dag haha =)

Jag är inte sån. Dock sitter jag inne på travsport och atg och tittar vilka hästar som är syskon, när dom ska starta. Vilka kuskar/hästar som mötar varandra. Hur mycket dom tjänat osv :) Man kan hålla på hur länge som helst! :P

Haha, jag är precis likadan! + att jag även är en jäkel på att hålla koll på allt på Equipe Online också, tänk om jag la ner den energin på skolarbete istället ;)

Är också beroende att kolla hästannonser men precis som du har jag bestämt mig för att bara kolla dressyr - storhästar. Går betydligt snabbare än förr då jag alltid kollade alla dressyr och allround ponny och häst, hehe ;)

Haha jag har också detta knäppa problem! Känner precis som dig och kollar även bara på dressyr-stora hästar ;)

heheh alla är vi beroende av hästnet ;)

Haha, är precis likadan! sitter och kollar dressyr ponnyer och storhästar varje dag, kan ju komma upp någon intressant. ;)

Hoppning - Hast ar var jag haller till varje dag... ;)




Kom ihåg mig?