Wow!

Jag har aldrig varit någon av dom stora bloggarna och är egentligen väldigt "grön" om man jämför med alla andra. Har bloggat i drygt 10 månader och började från botten. Visste inte riktigt hur man gjorde, vad jag skulle skriva eller vad som drog läsare.
 
Igår drog jag 1500 unika läsare. Utan att blivit länkad, utan att jag skrivit något speciellt. En helt vanlig dag. Det må vara ganska få, men för mig är det stort! Tack vare Ingrid på Dressyrmupparna har statistiken dragits upp ett par gånger och gått över 3000 unika, men det gills inte riktigt. Det är ju inte dom läsare som dagligen är inne utan snarare sånna som blivit nyfikna och tryckt på hennes länk just den dagen. Tusen tack för det i alla fall Ingrid, för varje gång man blir länkad är det ju förmodligen någon som tycker att min blogg är något att hänga i julgranen och stannar kvar. 
 
Nu är nästa steg att förnya designen och faktiskt börja ta tag i det här på allvar. Skriva mer varierat, produkter och vardag. Mycket mer nya bilder och göra det seriöst. Jag har "lekt runt" en vecka på Segersta nu och släppt allt ansvar för bloggen, men nu är jag grymt inspirerad att börja göra det ordentligt. 
 
Hoppas ni tycker att det låter bra! Ska göra mitt bästa. Någon fråga är också hurvida ni vill ha det mer personligt, Frida "utanför stallet" eller köra på ordentligt med hästinläggen. Kikar man runt bland dom största hästbloggarna är det faktiskt lite olika.. En del kör stenhårt på "bara häst", andra på mer personliga inlägg om vardagsliv och kompisar. Vet faktiskt inte riktigt vilken stil jag vill följa? Ni får gärna ge råd och tips. Det är ju trots allt ni som ska läsa allting haha! 
 
 
N

Massa träningsvideos, älskar dem :) Största inspirationskällan :)

Gratulerar!
Håll det som det är tycker jag, du skiljer dig från andra genom att inte hissa och dissa, produktjaga osv. Utan håller det till dig med lite jobb nått kalas här å där, och sedan hästeriet. Därför folk troligtvis stannar. De andra tröttnar man på. keep it up! =)

Håller med, kör på som du gör!:)

Jag fastnade för att du verkar ha en härlig inställning till livet, du vill utveckla och bli bättre på ridning och du vill utvecklas tillsammans med din fina häst. Du verkar ha en ödmjuk inställning mot din häst och er utveckling och det tycker jag om att läsa om!
Allting går inte spikrakt upp utan utvecklingskurvan svänger och det är inspirerande och roligt att läsa om hur du tar er igenom det, med en positiv attityd. Jag tycker du ska fortsätta att skriva för din skull och inte tänka för mycket på att göra alla läsare glada. det brukar inte gå och resulterar oftast i sämre inlägg.
So, keep up the good work!
Kram

Började fundera på när jag började följa din blogg och insåg att det var ungefär exakt när du började. Jag gillar att du har en variation. Jag personligen gillar inte om det blir för mkt av samma. Lycka till i framtiden och vi ses säkert på tävlingsbanorna.

Gärna lite mer personligt. Förresten när kommer videoinlägget med svar på frågestunden? :)

Jag hade tyckt det varit roligt att läsa om Frida utanför stallet också! Jag tycker det är roligt om man har bloggen personlig så det blir lite "gott och blandat";)

Lycka till, du kommer lyckas bar tror jag, Du har det dar lilla extra nar du skriver! :)

Kör på precis som vanligt. Tycker absolut du förtjänar en topp 3 plats i hästbloggvärlden. Helt klart en av de bästa :) Kram!

Lite tråkigt bara om man har 1500 unika läsare och så få kommenterar...

jag började läsa din blogg för jag tycker Danny påminde mig om min häst jag hade då (fast den är ju såld nu)

Jag har följt dig ett tag nu (sedan Birgitta nämnde din blogg i ett inlägg). Vill gärna att du fortsätter hålla fokuset på din fina häst och er träning. Jag uppskattar modet du har att visa era filmer t ex. Givetvis är det kul med lite produkter, men inte för mycket. Privatliv utanför hästeriet är jag mer tveksam till om jag vill läsa
för mycket om, men lite grann går nog an. Åsiktsinlägg emellanåt är kul för att få lite mer fart på bloggen med fler kommentarer. Keep up the good work!

Tror jag hittade din blogg när Linn länkade dig när Klas gått bort, och har varit fast sedan dess! :)

Du förtjänar varje läsare du får! Jag tycker du ska hålla dig till hästarna och ridningen här i bloggen, á la Dressyrsnack eller Matilda Holmström. Partybilder är nog bara intressanta för såna som känner dig, och "det här har jag ätit idag"-stilens inlägg väcker iaf inte mitt intresse. Tycker att det är jättebra som det är, fortsätt i samma linje!

Vet inte hur ja hittade dig... tror genom dressyrmupparna för länge sen men har iaf följt dig länge och ja älskar att läsa om dig och danny och följa eran utveckling, och älskar speciellt när du bildbombar. ni är så fina!!

Mest häst tycker jag, men något vardag kan ju också var a okej ibland :)

Jag läser din blogg varje dag och tycker du skriver jättebra inlägg. Tycker speciellt om när du lägger en hel drös med bilder eller en video från ett ridpass! :)

Jag började läsa din blogg tack vare Mathilda Holmström tror jag, tycker hon är väldigt inspirerande och att du var inspirerande för henne lät ju som en toppen blogg haha :) älskar att kolla på ridfilmer speciellt, man får mycket inspiration och tips som man kan använda sig av själv. Om man skulle säga vad man hoppas få ut av en hästblogg så är det väl tips på träningsövningar, hellre filmer än bilder, dina åsikter kring ämnen inom ridsporten som skapar diskussioner, o lite smått o gott övrigt bara :)!

håller med många ovanför. Ändra inget, håll din stil, det är det unika!! inte heller så intresserad av världen utanför hästarna mer än det du bara nämner ibland! Din blogg är den enda hästblogg jag följer de andra i toppen är för mycket samma skriverier om "strunt". Lycka till!!

Ida

Mycket bilder/filmer från träningar/vanliga ridpass + outfits och nya saker tycker jag är väldigt kul att läsa om! :)

Tycker din blogg är den absolut roligaste, vettigaste och mest beroende framkallande blogg av alla hästbloggar!! :)

Gör som du gör nu. Keep up the good work!

Har följt din blogg sen du startade den. Det var Matilda Holmström som tipsade om att en duktig dressyrtjej skulle börja blogga. Fastnade direkt och din blogg hör till favoriterna!

Hehe, verkar som att du har mig att tack för en hel del också ;)

Du gör ett jättebra jobb som det är, fortsätt bara såhär! Skriv inte mer eller mindre om din fritid än du gör, jag tycker åtminstonde att det är skönt att du håller såpass mycket till hästarna som du gör! :)

Håller med de som säger att du ska köra på samma stil som tidigare. Själv läser jag hästbloggar för att jag vill läsa om häst och inte så mycket om bloggarens övriga liv. Låter kanske hårt men... Tycker det varit lagom med något enstaka jobbinlägg och så, men håll det till en hästblogg, det är ju därför du fått så många läsare. Så just keep up the good job! =)

Du ger verkligen ett kunnigt intryck! Läser din blogg varje dag och jag blir alltid himla inspirerad! Det känns som att du kan din sak och att fu vet vad du håller på med! Det är för mig en bra blogg!

E

Jag tycker du har väl avvägt mellan Danny/Stallet och privat samt produkter som du har nu. Blir det för mycket privat tappar i alla fall jag intresset och produktkräkor finns i massvis med bloggar. Som sagt, du har en jättebra nivå som det är idag (enligt mig).

Det som du skulle kunna göra för att öka innehållet är kanske lite bevakning (med egna reflektioner) kring dressyrrelaterade nyheter - vad som händer i världen, nya uppstickare osv.

E

Ska tillägga att jag inte trodde att jag skulle börja följa din blogg men jag gillar hur du mognat som hästmänniska+ de senaste åren. Bra jobbat!

hästrelaterade!!

jag gillar att det bara är hästrelaterat, mycket därför jag gillar din blogg :) Sen gillar jag att du tränar och tävlar aktivt och skriver om det!

Vardagsinlägg + hästinlägg :) En blandning alltså! Kram

Ida

Skriv så som du gör! :} jag fastnade när ingrid länkade dig ;D hehe




Kom ihåg mig?