Asmar Coat

Dessa bilder på en jacka från märket Asmar har cirkulerat runt på ett par bloggar jag läser. Först kände jag "wow" men med lite eftertanke kände jag också "skulle jag kunna ha en sånhär i stallet?". Den sticker ju onekligen ut och ser nästan lite ut som en frack eller kavaj, fast i form av en jacka. Blev lite tveksam.. Eller? Ställer mig mycket osäker till om jag vill hissa eller dissa denna jacka.
 
Eftersom den går loss på cirka 3300 kr skulle det aldrig falla mig in att lägga pengar på en sådan, men om vi antar att pengarna inte är problemet. Skulle ni köpa den? Hiss eller diss från eran sida? 
 
 

Absoluuut, kanonfin!

Den är rätt fräck men skulle inte lägga så mycket pengar på den (eller nån annan jacka heller haha)

Skulle det ha varit en tjock vinter jacka, så ja.. för då skulle den värma skönt på låren :) Men annars vill man ju ha ev "vanlig" jacka så man ser höfterna ;)

Jo, första tanken var bara wow! men sedan satt jag bara och undrade om det inte bara var väldigt väl fotograferat. Kan inte påstå att det är något jag skulle kunna tänka mig att ha på mig.

Jag tycker den är superfin men skulle ALDRIG vilja betala den summan för den!

För att vara ärlig; jag tycker den är hemskt ful och ser fruktansvärt opraktisk ut!

Snygg :)

jag tycker den var snygg, men på tok för dyr!

Den är inte alls i min stil, så jag hade inte köpt :)

Oaktat priset är det inte alls min stil. Diss med andra ord.

Gillar den inte alls, diss från min sida. Ser inte grejen med att den ska vara så lång, kan det vara bekvämt att rida med? Som någon annan skrev, om det hade varit en vinterjacka men nu fattar jag inte idén och tycker inte heller om designen så speciellt.

Utan tvekan hiss, riktigt ball!

Läser man beskrivningen förstår man syftet med längden och hur den är tänkt att tjäna i syfte :)
Superfin !

Diss. Men första bilden var väldigt vacker!

Supersnygg! Hade gärna köpt en men prioriterar annat just nu :)

Nja, jag tycker den liknar en nazi-rock från andra världskriget. Usch ger mig obehagliga vibbar alltså.

Jag älskar den!

My

Förstår faktiskt precis hur du känner. Jag gillade den inte alls först, men efter att ha kolla runt på andra längre ridjackor/rockar så blev jag så störd på att alla hade så kass passform på överdelen. Fluffiga armar och inte figursytt någonstans. Jag sitter och rider enbart ute-men det betyder inte att jag vill se ut som en fluffbulle av kläder bara för att jag vill vara torr. Figurnära är da shit och jag är rätt bra kär i Asmarkackan. Kommer inte att ha råd att köpa den själv, men den står högt på önskelistan;).

Diss från mig! Fast mest för att den är för lång. Har sedan länge insett att ridjackor ska vara KORTA. Om inte annat så för att inte skava på min fina Childeric-sadel... Gäller även för ridvästar vilka har en tendens att vara precis lite för långa så att dragkedja o knappar kan skava mot framvalvet. Grrrrrr ;) Gillar man bra passform så kasta ett öga på PK-sports grejer! Fast det är klart, man har ju olika kroppsform haha




Kom ihåg mig?