Film MSVC:2

Ja mycket spänstigare kan vi allt trava! Men tycker ändå att vi gör en prydlig debut och han ser lydig och koncentrerad ut, speciellt i galoppen. Duktiga duktiga Danny.
 
LÄNK: http://www.videofy.me/v/648958 
 
 

Tycker att det var en prydlig debut!! Är spännande och följa er och se er utveckling!! :)Är så roligt och inspirerande och se när det går framåt!!

Ja visst finns det mycket att jobba på, men jag tyckte ni var jätteduktiktiga för att vara debut och allt. Lycka till i framtiden! :-)

Apropå videon, kan du inte i ett inlägg eller två skriva om vilka klasser man kan tävla i inom dressyren och vilka rörelser som ingår i varje klass? Dessutom kan du väl nämna hur man gör för att klassa upp sig?

Jag tycker att du är så himmla duktig :D

Grattis till en jättebra debut, ni har verkligen utvecklats mkt sen jag såg er på film sist. Kommer bli toppen det där :) måste ge beröm för den grymt snygga outfiten på både häst och ryttare också ;)

Åh så trååkigt... :( Jag ville ju se!!! Jag lyckas fasen aldrig se dina filmer. Varken på min egen dator hemma eller på jobbet. Kan du inte lägga upp direktadresser till filmerna. För mig är det bara ett helt svart fält i bloggen o inget att "klicka" på. Grattis ändå till en bra debut! :)

Svar: Har lagt en länk i inlägget.. fungerar det då? Kan du se från Iphone (det kan dom flesta)
Frida Hallgren

Snyggt Frida att fixa första kvalpoängen till MSVB direkt:) En fråga (Obs;ingen kritik). Ser att du släpper fram nosen på Danny rätt mycket så att han hamnar i en något öppen form. Själv tycker jag det ser trevligt ut, mycket bättre än att man drar ihop hästen, speciellt på en så här ung häst med mycket gång så att han får ta plats och vågar ta för sig. Får du någom kommentar från domarna om detta, positivt eller negativt?

Svar: Jag fick kommentarer om att han var för öppen i formen i några moment, så det drog ner. Det är egentligen inte min mening att rida honom såpass öppen, men det är också en av våra svagheter - att han kryper fram med nosen. Problemet när han inte har näsan på plats är att han blir lite spänd i ryggen och då tappar trav (som på denna film). När han är lite rundare i formen blir han väldigt mjuk i ryggen istället och börjar flexa mycket bättre - så det är givetvis ett mål att kunna ha honom där på en tävlingsbana :)
Frida Hallgren

Tack, men nej tyvärr funkar det inte :( Jag är lite ohipp o har heller ingen iPhone. Ingen aning vad som är knas. Jag kan däremot komma till vidoefyme-sidan men även om jag klickar på dina filmer i högerkanten så startar de inte. Jag får väl helt enkelt överleva ändå...

Svar: Så tråkigt! Ska försöka fundera ut vad som är problemet..
Frida Hallgren

Tack för ditt svar, Frida. Tror att näsan kommer på stadig plats med mer styrka. Er uppvisning var tjusig!

Grattis till MSVB-kval! Tycker liksom många andra att han har gjort en fin utveckling (läs: ni tillsammans!). Roligt att följa ett så trevligt ekipage =)




Kom ihåg mig?