Hemklickat

Passade på att klicka hem ett vintertäcke åt Danny när det var 10% rabatt hos Horze. 350 gram tjockt och hel hals! Nu blir han (och matte) nöjd. 1071 kr blev det. 
 
Gillar att halsen går ner en bit på bogen, känns som att det skyddar mot vind och blöt snö. Var tydligen en ny design, bravo!
 

Helt ot men vilken knäpp bild :). Varför har hästen senskydd och bakbensstrykkappor?

Svar: Haha tja jag tycker inte det ser så knasigt ut - men jag är van vid kombinationen täcke/benskydd (hage)
Frida Hallgren

haha teknikskydd bak i hagen... förstår inte alla att man endast ska ha dom vid hoppning, annars gör dom ju ingen skillnad!

Svar: Tror knappast hästen på bilden går i hage med dessa..? För min del bryr jag mig inte, jag har strykkappor och boots på Danny...
Frida Hallgren

Förstår om man väljer att ha skydd i hagen av olika anledningar men då väljer man knappast de på bilden :)!

Det är nog för att de skall matcha täcket!
Jag har (dvs min häst :p ) speciella hagskydd från Premier Equine, de är riktigt bra! Andas och är mjuka och följsamma, inga resårer som kan skapa tryck. Rek till alla som har skydd i hagen. :) Kostar ca 300/par.

De hade samma täcke förra säsongen också, köpte ett till lillasysters ponny - riktigt bra täcke! Att halsen går ner gör att det verkligen håller tätt och halsen överlag sitter bättre än på "vanliga" halvtäcken :) Bara att gratta till bra och smart köp :)

Svar: Låter ju super!
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?