Jeansridbyxor

I flera år har jag stretat emot, avskytt och inte kommit på tanken att köpa ett par egna. Tills igår. Då fick jag se ett par helt underbara jeansridbyxor på Hööks. Provade och dom satt som en smäck! Dessutom kunde jag få på mig smickrande storlek 36 (är det med flit dom är stora i storlekarna, så man som kund ska få känna sig lite nöjd eller haha??). 
 
Dessa godingar följde i alla fall med hem! Nästan så man skulle kunna ha dom till vardags haha... Och ja, jag var tvungen att ta kort på ridbyxorna när jag hade stövlarna på mig för det var så satans snyggt! Dock höll jag på att dö av smärta, för stövlarna stryper mina ben. Kommer inte kunna rida i dom på länge. 
 
Jaja, nog tjajat om stövlarna! Vad tycker ni om ridbrallorna? Det ljusa på sidorna är dragkedjor, tror det reflekterades lite i kameran. 
 

Skitsnygga, och DU är skitsnygg!

Nice!


Rean Landman
from The Netherlands

Har exakt såna, skitsnygga och skitsköna!

Gillar egentligen inte jeansridbyxor per se men till de stövlarna passade de väldigt bra.

Det är lite därför jag tvekar att köpa stövlar i den färgen för egen del- jag tror inte att man kan ha vilken färg som helst på ridbyxorna och att det passar ihop, inte på samma sätt som med svarta.

Gillar egentligen inte Hööks ridbyxor då de inte är någon snygg design men dessa var snygga (snyggast är dock ändå Pikeur Candela Jenas ;).
Jeansridbyxor ihop dina snygga ridstövlar var verkligen jättesnyggt. :)

FY FAN VAD SNYGGT!! Älskar det :)

Jättesnyggt Frida!

Alltså åååh vad snyggt!

Riktigt, riktigt fina! :)

Har ett par likadana på mig nu så du kan ju gissa vad jag tycker om dom ;)

Bra tips! Ska kolla på dem nästa helg är också ute efter ett par jeans ridbyxor. De satt himla snyggt!

Shit vad snygga! Vad heter modellen?

Har också blivit väldigt förtjust i jeansridbyxor på sistonde. De passar ju till allt!! Mina favoriter att rida i som är suuupersköna är faktiskt från "billiga" B2B men jag använder mina jeans från Martha när jag vill vara ännu lite prydligare :) Jag tycker tyvärr däremot att Hööksbyxorna töjer sig för mycket o tappar formen, fast deras jeans har jag aldrig provat. Du får utvärdera dem efter några tvättar! :)

Jättefina! Jag tror jag har provat dem men de var för breda & korta för mig :( vill också ha!

Tänkte på en sak: hur är jeansridbyxor i tyget? Är de "hårdare" än vanliga ridbyxor?
En möbelförsäljare sa en gång till mig att det inte finns något som sliter så på möbeltyg som just jeans- kanske gäller samma sak på känsliga lädersadlar?

Svar: Nej det är vanligt ridbyxtyg.
Frida Hallgren

Ojojoj vad snyggt!!! Brukar inte lämna kommentarer på bloggar men nu var jag bara tvungen! Kan ju passa på att säga att du har en mycket trevlig blogg ;)




Kom ihåg mig?