Pain + film på Danny

Mina knäveck... Smärta! Snacka om självdestruktivt beteende att köpa så höga ridstövlar haha (innebär att man skadar sig själv). Ajaj. Men snygga är dom!
 
Red i alla fall för Marika för första gången på 5 veckor, ringrostiga var vi allt! Däremot tyckte hon att han såg bättre ut i galoppen vilket inte är så konstigt eftersom vi nästan enbart galopperat när sadeln varit borta (jag har inte kunnat sitta i traven med den andra sadeln). Vi red igenom lite rörelser ut MSVC och han kändes bra. Danny verkar trivas fint med kandaret men blev lite stark stundtals. 
 
I det stora hela känns det jättebra! Han är inte riktigt lika klockren i formen nu som han var innan, men efter ett så långt uppehåll är det inte så konstigt. Jag tror att vi hittar tillbaka till det snabbt med lite träningar. Hoppas träna igen på torsdag!
 
Elin filmade oss med sin Iphone (tack!) och tja, vi visar lite travlängning, öppna och förvänd galopp. Danny visar även hur duktig han är på piruettgalopp i en överdriven samling inför travövergång :)
 
Ett tips är att trycka upp filmen i helskärm, annars är allting ganska litet.
 
Länk: http://www.videofy.me/x9a0pstu/637506
 
 

Hade varit kul att se lite ridbilder med stövlarna på :D

Hellu! Han ser riktigt fin ut lilla Danny :D
Jag tänkte på förut nämnde du att du letade efter något att ha på nackstycket till ditt nya kandar? och jag hittade en gelapdd som man fäster runt nackstycket så är den öppen där spännena sitter! ag har själv beställt som sagt men inte fått min än men hoppas få den i början på nästa vecka :)

här hittar du den: http://www.thehorse.nu/geltunnel-for-nackstycke.html

Han ser ju jättefin ut! Längesedan man såg film på er :) filma nästa träning också men med en riktig kamera så vi får se!

han kommer inte ha svårt för galoppiruetter i alla fall ;) :)

lin

Gud vilken skillnad det har blivit. Ni är så snygga ihop!!

Härligt flyt och driv i traven! :D Kanske lite mer framåt i galoppen så du får samma driv där från bakbenen (som i traven)? Bara en tanke, ni verka veta vad ni gör och det ser verkligen ut som ni är på rätt spår! Ni kommer bli grymma ihop i framtiden :)!

Ser trevligt ut!

Ni är så GALET fina.




Kom ihåg mig?