Supermegaduperlycklig

Aaaaaaaaaaaah!! Vill bara skrika rätt ut så ni förstår hur glad jag är! Sadel låg som en smäck, helt suveränt bra. Den följer varje kurva och ligger i en jämn balans på ryggen. Inte längre någon bakvikt utan helt plant.
 
Skickade sms till Ellen, ringde Carro (och höll på att börja gråta för att jag var så glad) och bara berättade för dom hur lycklig jag var och tackade dom tusen gånger om. Jag kan nog inte beskriva för er hur hjälpsamma dom har varit båda två och jag rekommenderar alla mina läsare att välja Childeric alla gånger om. Den service man får av Ellen och Carro går inte att jämföra med någonting annat. Det är som att dom rullar ut röda mattan för varje kund, minst sagt. Min sadel är en dröm, helt fantastisk. Sydd efter Danny, sydd efter mig. 
 
Som sagt, funderar ni på ny sadel - tänk till en extra gång. Vänta ett par månader och spara ihop lite extra pengar för att köpa en Childeric av Ellen och Carro är det bästa ni kan göra, både för er själva och eran häst. 
 
 

Childeric-sadlarna är fantastiska. min gamla chef hade en och den var ju så otroligt skön. Jag hade kunnat tänka mig en sån när Calle vuxit färdigt. Han är fortfarande så ofärdig i kroppen att det inte skulle vara värt det.

Förstår din lycka, är väldigt avundsjuk. Tyvärr hade det tagit mer än några månader för mig att spara ihop till en, hussparandet kommer före. Men lite längre fram i livet förhoppningsvis :)

Vart kan man finna mer information om deras sadlar!? :D

Svar: Ellen har tyvärr ingen hemsida men om du googlar på "childeric" så finner du säkert en del :) Annars kan jag svara på alla möjliga frågor.
Frida Hallgren

SV: helt ok, ta vad du vill :)

Håller med dig! <3 Childeric <3
Tycker verkligen Ellen borde få sig en hemsida, så man kan se alla olika modeller och möjligheter som finns, olika läderfärger, tillbehör osv. :)

Fia

Härligt att sadeln låg så bra. Jag själv får nog börja spara till en ny sadel och en Childeric hade inte varit helt fel! Men det är ju synd att inte Ellen har en egen hemsida det måste jag hålla med om :)

Haha kom på mig själv med att känna glädjen åt dig :D tack för att du delar med dig av ditt liv och härliga personlighet, du verkar va en så himla härlig tjej som sprider glädje!




Kom ihåg mig?