Jobbig fråga från frågestunden..

"Om du hade fått välja att ta tillbaka Klas och då aldrig ha träffat Danny, hade du gjort det?"
 
Kände direkt att den sådan fråga kan jag inte svara på i ett videoinlägg, det blir för känslosamt. Vill ha vanliga, lätta frågor som jag kan svara på utan att se ut som sju svåra år. Men ett svar ska det givetvis bli, även om jag nu skriver det i ett inlägg i stället.
 
Hade jag fått välja att få tillbaka Klas som en frisk och hållbar häst finns det ingen tveksamheter i världen till att jag skulle ha valt att ta tillbaka honom. Jag älskar min lilla Danny-häst men Klas var \"a one in a lifetime-häst\". Jag kommer aldrig att ha en häst som honom igen. Min bästa vän tusen gånger om. Men, det var inget val eller någonting jag kan \"ångra\", utan Klas hade en skada som aldrig kunde bli läka och bli bra. Därför är det bara dumt att jämföra dom två på det viset. Att kunna trava, galoppera, rida ridpass längre än 20 minuter och framför allt ha en häst som håller för detta är viktigare än allting annat - och det har Danny som inte Klas kunde.
 
 
Träning med fantastiska Klas..
 

Med risk för att ge dig tårar i ögonen, men: FY SATAN vilken jäkla fin häst han var! Lätt och luftig i steget, taktmässig och lite "humör" (syftar på i börjanav filmen, Vad mer kan man önska?
Så otroligt synd att det som hände, hände. Jag vet hur det är att få ta bort sin bästa vän, men man får leva på de fina minnen man fick tillsammans :)




Kom ihåg mig?