Vila i frid Fidolina

Världens bästa ponny fick igår lämna jorden.. Jag sörjer med hennes familj som älskade henne så innerligt och det gör ont i hjärtat även hos oss. Det är inte längre än tre år sedan vi sålde henne till underbara Malin som har förvaltat henne så väl under denna tid. Men nu slipper hon ha ont längre.. 
 
Köhls Fidolina var den ponny som lärde mig allt och jag har så otroligt många roliga minnen med henne. Vi tog DM-medaljer, red lag i division 1, red lag i elitserien, red SM. Tog ett flertal nationella placeringar. Det må bara ha varit på ponnynivå, men jag kunde inte ha haft en roligare tid än då. En fantastisk liten personlighet som hade alla egenheter. Det första som hände när jag fick hem henne var att hon bet mig när jag skulle sätta på täcket, för att sedan stå med öronen spikrakt framåt oskyldig som en ängel. Precis sådan var hon och man lärde sig att älska alla hennes hyss. 
 
Hon har skapat så många minnen och fyller en stor plats i mitt hjärta. Minns när vi åkte till Högbo för att titta när Malin och Fidolina skulle tävla en nationell klass i slutet av april 2011 - 1,5 år efter att jag sålt henne. Jag gick i förväg och gick direkt in till framridningen där dom red fram. Hann inte mer än komma in, se Fidolina komma i en travlängning på diagonalen - klart finast i hela högen av ponnyer. Då började jag storgrina, gick rakt ut från framridningen och tårarna bara forsade. En så fruktansvärd saknad att det bara högg i magen, men ändå så lycklig över att Malin red henne så otroligt fint. Världens bästa lilla ponny.
 
Malin, vi tänker på er hela familjen här hemma. Jag vet precis hur det känns. Livet kommer att gå vidare och jag är övertygad om att du kommer att hitta en underbar storhäst att gå vidare med så småningom. Låt alltid Fidolina finnas i ditt hjärta 
 

Så fint skrivet Frida!
Vila i frid vackra Fidolina! <3

Jag såg ekipaget i Jönköping i somras, tror jag. Hon har lite ovanlig färg och sticker ut lite. Jättefin verkligen!

De är så sorligt när dom lämnar jord livet o varandrar vidare.

Har precis själv gått igenom de.
Två veckor sen fick min foderhäst somna in o de är tungt som tusan än.

Men glädje mig dagligen åt att jag har min egna kvar och kan glädjas åt henne o försöka tänka på de fina stunderna med Grim.

Sett henne på många tävlingar och är nog en av dom finaste ponnyerna jag någonsin sett ;)Vila i frid Fidolina<3

Vad hände med henne?? Akut skada?

Svar: Nej ingen akut skada.
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?