Bloggfritt

Tar en paus till måndag morgon. Eller ja paus och paus, jag är ju på jobbet hela detta dygn. Nu: Springa och hämta ett par blomkrukor (i plast, tack och lov) som min kära brukare på jobbet har kastat i golvet (undra varför det är roligt?). Efter det, servera frukost! Jag har varierande arbetsuppgifter må jag säga.

haha låter lite roligt ;)

Trivs du på ditt jobb? Har jag förstått det rätt om ditt jobb innebär att du jobbar med psykiskt/fysiskt sjuka människor på ett gruppboende (för visst är det det som LSS innebär)?. Kan du inte skriva hur en vanlig dag ser ut på ditt jobb :)

Jag beundrar din ork! Jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig lite. Är inne i en jäkla svacka med ridningen nu, rider uruselt och har noll motivation. Du skrev för ett tag sen att du ofta tittat på duktiga ryttare på tex youtube för att få inspiration. Skulle du inte kunna göra ett inlägg där du ger tips på ryttare som lägger upp bra videos? Tack på förhand!

Så mycket som du jobbat de senaste dagarna så är det inte mer än rätt!

Tänkte höra också, när jag ändå är igång, om du fick reda på vilken maskin ni klippte Danny med? Är på jakt efter en och han ser ju i princip orörd ut så man blir ju klart intresserad (:

Ville bara påpeka att i min värld så menas "orörd som något positivt, insåg nu när jag läste det igen att det kan tolkas negativt och det var inte riktigt min avsikt med det hela, haha (:




Kom ihåg mig?