En kväll med Danny

Började kvällen med att sälja mitt kandar, hoppas du blir nöjd med det! Hade lite separationsångest men klappade lite på det och sa "hejdå" hahah.. Är så nöjd med mitt nya Premierakandar så det duger fint i fortsättningen. 
 
Sedan började en mysig kväll med Danny. Tog lite kort så idag får ni händelserna "i bilder".. Började med att rykta honom men det glömde jag ta kort på. Gjorde honom fin, oljade hovar och flätade ner manen. Lindade sedan på stallbandage och satte på kvällstäcket. 
 
Sedan tog vi en promenad nere vid sjön! Danny var måttligt road av detta..
 
 
Väl hemma i stallet ställde jag in honom i boxen och det tog nog inte mer än ett par sekunder tills Danny såg att "aha! Det är nyspånat!" Snabbare än blixten gjorde han en smidig kullerbytta ner på marken och rullade in det nya spånet i öronen..
 
 
Sedan tyckte han att boxgrannen stod alltför nära gallret och blev lite arg. Krokodil-blicken kom fram och det är allt tur att Dannys lucka i gallret är stängd. "Gå din väg!!!"
 
 
För att hämnas klev han raskt mot boxöppningen och granskade boxgrannens krokar. Grimma? Nej. Täcken? Nej. Boxgrannens mattes jacka? Bingo!!! En ficka innehöll uppenbarligen godis för plöstligt hade Danny hela jackan i munnen. Mums mums... 
 

Hej!

Undrar om du bara har honom lindad fram i boxen och isf varför? Har han alltid stallbandage i boxen?

Mvh Malin

Svar: Nej, han är inte lindad sådär jätteofta. Använder Back On Track och lindar på ibland när han har tränat mycket eller nu när han vilar. För att öka blodgenomströmningen.. I förebyggande syfte mot skador.
Frida Hallgren

Trodde först du sålt ditt nya kandar och funderade på vad jag missat för något innan jag förstod att det var det gamla som rök ;D

Svar: Haha nej nej!! Det är kvar :)
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?