Det visste ni inte om Danny...

... Han är världens ängel mot människor. Lägger inte ett öra bakåt oavsett om du spänner sadelgjorden eller liknanade. 
 
.... Han är världens elakaste mot andra hästar. Blir helt tokig vid fodringar och kan göra utfall i hagen när andra hästar leds förbi. Ryter man till åt honom så ställer han sig med öronen rätt fram och tittar på en med stora ögon, "jag har inte gjort något!".
 
... Han har en stump i sin svans efter att hans förra ryttare klippte av en massa svans på tjockleken. Vem gör något sådant?! 
 
... Han har så långa ben att han inte når ner till marken när han ska äta hö, istället får han dela på frambenen som en fölunge. Hönät är lättare haha!
 

Haha söte, så långa ben så det inte går att nå mat på marken :) livet är inte alltid lätt!

Det är inte lätt att vara långbent och elegant ;)

Men det är ju inte många hästar som kan stå med jämna ben och äta från marken? Eller? Mina har iaf aldrig kunnat det haha? :D

Svar: Haha varenda häst jag ser ute i hagen kan stå på alla fyra utan att ha problem att nå ner till marken? Har aldrig varit med om en häst som Danny tidigare.
Frida Hallgren

Haha åååh Danny är så söt! Min medryttarhäst hade nerklippt man och samma stump på svansen som Danny hade, men min hade nerklippt/stubbad man för att förra ägaren inte orkade sköta om hans tjocka, långa man... Tänk dig Esco-man som blir stubbad, åh så smärtsamt det var att se gamla bilder på honom! D:

K

Danny var den enda häst i hela stallet som hade så tjock svans, att han kunna gi lite till an annan häst som hade fått amputeret det halva af sin svans af, så han hjalp bara en annan ledsen svanslös häst.

L-L

Ha ha, söt häst du har :)

Haha, "stumpen" kom fram på bloggen endå;P




Kom ihåg mig?