Vi åker till Jeanna Högberg

Ja på grund av en kommentar så kom det fram ändå, men det var ändå dags! Jag och Therese tar med oss hästarna för en härlig träningsvecka hos Jeanna Högberg. Tror inte hon behöver någon närmare beskrivning efter hennes meriter, men kort och gott är hon en av sveriges absolut bästa ryttare. Jeanna håller till på Segersta Equestrian och det är även där våra hästar kommer att stå uppstallade.
 
Både jag och Therese rider för Jeanna och jag har varit hos henne förrut och tränat intensivt med min förra häst Klas. Det ger massor! Hon kommer att rida Danny och så kommer jag att ha hjälp av henne varje dag från marken. Dessutom blir det superkul att åka tillsammans med Therese och Tiara, bo ihop och bara ha superkul. Vi kommer garanterat att bosätta oss i ridhuset på Segersta och bara titta på fantastiska hästar och ryttare hela dagarna när vi inte tränar själva.
 
Den 31 oktober åker vi! 
 

Alltså varför skulle det tisslas så mycket om det? Trodde bergis ni skulle utomlands till någon världsryttare och det var oklart ifall ni skulle få komma eller så. Men ni ska ner till er tränare en vecka och träna.det är väl rätt normalt!? (Syftar att du skrev att det "råkade" komma fram vem ni skulle till) varför inte skriva det på en gång?

Svar: Haha snacka om att missunna någonting som vi tycker ska bli jätteroligt. I din värld kanske det förvisso är "normalt" att åka iväg en vecka på något sånthär men för mig och Therese som jobbar heltid är det inte direkt något man bara åker iväg och gör titt som tätt. Det är många tusenlappar som ryker och inte direkt något vi har möjlighet att göra flera gånger om året. För oss ska det bli skitkul, åka iväg och bara njuta av att se duktiga GP-ryttare träna varje dag på segersta och dessutom träna själva varje dag. Dessutom blir det en stor händelse för bloggen eftersom jag har möjlighet att ta massor av bilder från en av sveriges finaste anläggningar. Stor suck åt missunsamhet!
Frida Hallgren

Håller inte alls med linnea, är jätteavundsjuk :) hoppas ni får kul och mycket träning!

Hoppas ni får kanonkul :) Glöm inte kameran!

Ida

Åh gud vad kul!! :) ta många bilder!

Det var inte så att jag menade att verka missundsam, isåfall ber jag om ursäkt! Kanonrolig grej absolut! Men jag förstår inte allt hysch pysch kring det?

Svar: Det var mer menat som en rolig grej att berätta om lite senare eftersom det blev bokat så långt fram i tid.
Frida Hallgren

Det kanske berodde på att det inte var helt klart med jeanna att dom kunde komma osv?? Det är ju dumt att skriva något om offentliga personer på en stor blogg där många läser, när man inte vet om det blir så eller inte? Vi vet ju inte anledningen till att dom inte har kunnat/fått gå ut ang. detta tidigare! :) jag tycker iallafall det låter jätte spännande och hoppas på uppdatering varje dag om både era träningar men också allt kul som händer (som den nattliga ritten med masker på hästarna, haha) :) kram

Kul! Tråkigt med människor som missunnar. Ninlmr nog få det jättebra med mkt träning och inspiration :)

kan faktiskt hålla med linnea lite i hennes andra kommentar. Tror faktiskt inte att hon menar att vara missundsamm utan mer varför det inte fick komma ut vart hon skulle. Det undrade faktiskt jag med. Tycker det ska bli tokroligt för Frida som är så ambitiös!

Jättekul. Passa på att njuta och att lära er massor. Sedan måste du förstås dela med dig av alla kunskaper ni kommer att få. Kolla för säkerhets skull att det är okej att du tar bilder och bloggar om stället. Inte alla som vill det har jag hört:)

Svar: Tack! Det ska jag absolut göra. Var inga problem sist jag var där men lika bra att kolla igen :)
Frida Hallgren

Frida har väl aldrig skrivit att det inte fick komma ut vart dom skulle, bara att hon skulle berätta senare/längre fram. Sen är det nästan som att folk förringar Jeanna som ändå är ett av dom absolut största namnen i dressyrsverige.

vad kul :) jag var på Segersta i Maj och hälsade på min tränare som håller till där (Karin Ö). Hade också behövt en träningsvecka! hmmm, jag är ledig v 44... ;)

Guuud vad roligt! :)

Åhhh Ericsberg!Vilket år var bilden tagen? :)

Svar: Ingen aning haha! Bilden är från Jeannas hemsida :)
Frida Hallgren

Haha okej ;) Brukar åka dit varje år och tänkte om du brukade vara där! Man vill ju inte missa en grym bloggerska ju!

Haha underbart att jag ser fram emot det massor också, bara för att vi kan ses någon snabbis ;)




Kom ihåg mig?